Bose Hovedtelefoner

Uanset om du foretrækker hovedtelefoner over øret eller inde i øret, så leverer Bose hovedtelefoner en unik lyd over hele spektret. Bose er helt i top hvad angår støjreduktion og komfort – derfor vil du altid have en behagelig oplevelse, hvor du bare kan koncentrere dig om dine møder eller at lytte til musikken.

Se vores Bose hovedtelefoner

Fri fragt

På ordrer over 499 kr. Leveres inden for 1 - 4 hverdage

Kundeservice

Kontakt os for yderligere information
Tlf: 36 41 00 11

4,5 stjerner på
Trustpilot

Anmeldelser 51

Levering og Installation

Book en montør til opsætte dine produkter

Bose Højttaler

Kraftfuld præstation. Alsidig design. Til al din musik, film og tv – i hjemmet eller på farten.

Uanset om du skal bruge bass, surround eller en transportabel højttaler med fed lyd til når du skal ud i byen, så bliver du ikke skuffet med en Bose højttaler.

Se vores Bose højttaler udvalg

Bose Soundbar

Vælg en Bose smart-soundbar eller TV-højttaler for at få biograflyd og et æstetisk look, der komplementerer rummet.

En soundbar fra Bose tilbyder en uforlignelig kombination af sofistikeret design og enestående lyd.

Soundbar fra Bose

Bose installationsservice

Service & Support

Hos Milo lyd&billede slutter servicen først, når vores kunder er tilfredse. Det betyder at varen skal fungere optimalt, og at installation, montering og indstillinger skal være på plads, hvis det er dét du ønsker.

Hvis teknikken svigter

Skulle det ske, at dit nye produkt går i stykker, er du selvfølgelig dækket af vores garantier. Læs mere her! Du har mulighed for at kontakte leverandørens kundeservice direkte, som vil sørge for reparation hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på 3641 0011, eller send en mail til butik@milolydogbillede.dk, så sørger vi for resten.

Derfor skal du vælge Milo lyd&billede

Vi har en målsætning om, at vores kunder skal opleve en service, der er højere end den man forventer. Derfor er Milo lyd&billede et godt sted at handle.

Installation med fullservice

Som udgangspunkt leverer vi alle større varer i hele vores handelsområde. Kvit og frit. Men hvis du ønsker at vi skal installere udstyret i din bolig, så kan vi naturligvis også klare det. Vi har faguddannede montører, som alt efter dine ønsker kan vægmontere dit nye udstyr med de rigtige beslag. Og de ved også, hvordan eventuelle ledninger kan skjules, eller hvordan f.eks. tv, video og lydudstyr kobles trådløst sammen. Inden de går, har de sikret sig, at du ved, hvordan dit nye anlæg skal betjenes.

Og de tager gerne emballage og dit gamle udstyr med retur.

Men behov og faciliteter er jo forskellige. Så ring til os, så kigger vi uforpligtende forbi og kommer med et indretningsforslag og et fornuftigt prisoverslag.

Bose Tilbehør

Uanset om du har Bose-højttalere til i hjemmet, bærbare Bose-højttalere eller Bose hovedtelefoner, har vi tilbehør, så du kan få mest muligt ud af dem.

Vælg fra et komplet udvalg af Bose tilbehør, der forbedrer eller beskytter udstyret.

Find dit Bose tilbehør her

Bose SimpleSync

Hvad er Bose SimpleSync?

Bose SimpleSync er en patenteret Bose-teknologi, der giver dig mulighed for at parre et produkt fra Bose Home Speaker-serien med udvalgte SoundLink Bluetooth®-højttalere eller Bose Headphones 700.

Hovedtelefoner til soundbar

Med Boses SimpleSync-teknologi kan du koble dine Bose Noise Cancelling Headphones 700 til en Bose Soundbar 500 eller 700 og få din egen personlige lydoplevelse, når du ser tv. Med uafhængig lydstyrkeregulering kan du skrue helt ned for lyden på din soundbar, mens du i dine hovedtelefoner kan have lyden lige så høj, som du vil. På den måde kan din bedre halvdel sove uden at blive forstyrret, og du kan se tv uden dårlig samvittighed.

For at komme i gang skal du blot gå ind på Bose Music-appen på din mobilenhed og finde din soundbar. Klik derefter på billedet af dit produkt nederst til højre på skærmen, tryk på “gruppér”, og vælg så at tilføje dine Bose Headphones 700. Sørg for, at dine hovedtelefoner er tændt og i parringstilstand, før du åbner appen på din mobilenhed.

Højttaler til højttaler

Med Bose SimpleSync-teknologi kan du koble en Bose SoundLink Bluetooth®-højttaler til et af produkterne fra Bose Home Speaker-serien og afspille begge perfekt synkroniseret. Du kan afspille én højttaler i et rum og en anden i et andet rum, men høre den samme sang samtidig. Med en sikker rækkevidde på cirka 9 meter* kan dine gæster fordele sig og stadig nyde musikken.

For at komme i gang skal du gå ind på Bose Music-appen på din mobilenhed og finde dit Bose Home Speaker-produkt. Klik derefter på billedet af dit produkt nederst til højre på skærmen, tryk på “gruppér”, og vælg at tilføje din bærbare Bose Bluetooth-højttaler.  Sørg for, at din Bluetooth-højttaler er tændt og i parringstilstand, før du åbner appen på din mobilenhed.

*Forskellige vægkonstruktioner kan af og til påvirke modtagelsen

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger jeg SimpleSync?

For at komme i gang skal du gå ind på Bose Music-appen på din mobilenhed og finde dit Bose Home Speaker-produkt. Klik derefter på billedet af dit produkt nederst til højre på skærmen, tryk på “gruppér”, og vælg at tilføje din SoundLink Bluetooth®-højttaler eller Bose Headphones 700. Sørg for, at din Bluetooth-højttaler eller dine Headphones 700 er tændt og i parringstilstand, før du åbner appen på din mobilenhed.

Hvor mange Bose-produkter kan jeg forbinde med SimpleSync på samme tid? 

SimpleSync har en en-til-en-forbindelse, så du kan bruge den til at parre maks. to produkter. For at opretholde forbindelsen skal dine to produkter være inden for 9 meter, hvilket er den typiske rækkevidde for en trådløs Bluetooth®-forbindelse. Vægge og konstruktioner kan sommetider påvirke modtagelsen.

Hvilke Bose-produkter har SimpleSync?

Alle produkter i Bose Home Speaker-serien (Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Portable Home Speaker, Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700) er forsynet med SimpleSync-teknologi. Se nedenfor for kompatible produktsammensætninger (et produkt fra den venstre kolonne kan kobles sammen med et produkt fra den højre kolonne). Antallet af kompatible produkter vil vokse med tiden – se under Bose Support for at finde den komplette liste.

 

Kompatible produkter for soundbar til hovedtelefon-tilslutning: 

Bose-soundbars Bose-hovedtelefoner
Bose Soundbar 500 Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose Soundbar 700
Bose Soundbar-systempakke*

Kompatible produkter for højttaler til højttaler-tilslutning:

Bose Home Speaker-serien SoundLink-højttalere
Bose Home Speaker 300 Bose SoundLink Revolve
Bose Home Speaker 500 Bose SoundLink Revolve+
Bose Home Speaker 450* Bose SoundLink Mini
Bose Portable Home Speaker Bose SoundLink Mini II
Bose SoundLink Color
Bose SoundLink Color II
Bose SoundLink Micro
 *Klubkanal-produkt