Når lyd skal se godt ud

Med et Frislev møbel skabes et klassisk visuelt udtryk, hvor det er muligt at kombinere god lyd med personlig indretning.Vi har et stort udvalg af møbler som kan ses og opleves i vores butik i Rødovre Centrum.Bliv inspireret af de nedenstående billeder og kontakt os på telefon +45 36 41 00 11 for at høre mere eller find vores butik på siden Her finder du os

Her finder du os

Fri fragt

På ordrer over 499 kr. Leveres inden for 1 - 4 hverdage

Kundeservice

Kontakt os for yderligere information
Tlf: 36 41 00 11

4,5 stjerner på
Trustpilot

Anmeldelser 51

Levering og Installation

Book en montør til opsætte dine produkter

Integreret Frislev Sound System

Med et Frislev Sound System får du en samlet løsning. På denne måde opnås lyd for både musik og filmoplevelser på højt niveau, da der er taget højde for alle essentielle parametre for god lyd. Ny teknologi er inkorporeret i lydsystemet og adskiller dermed Frislev Sound System fra traditionelle musikanlæg, uanset om du spiller højt eller lavt.

Se vores Sound System udvalg

Milo og FRISLEV

Kig forbi og oplev mulighederne! Vi har mange års erfaring, og så har vi landets største udstilling, der kan give inspiration til, hvordan dit individuelle møbel skal se ud. Du er velkommen til at booke et ”kvit & frit” møde hos os, så vi kan beslutte, hvordan vi skal designe netop dit møbel. Der er stort set frit spil omkring materialer, formater, indretning og farver, så hvorfor ikke lade fantasien blive til virkelighed? Inden vi går i gang, får du naturligvis et attraktivt tilbud, som også omfatter montering af hele systemet – inklusive elektronikken – så du blot kan læne dig tilbage og nyde tilværelsen.

Ring til os nu