Velkommen til vores to eksklusive butikker i Rødovre Centrum

Efter ca. 40 år i arkaden på Valhøjs Allé, er vi nu flyttet til Rødovre Centrum. Her vil du opleve, at alt dufter af nyt. Vi har åbnet to butikker, som vi faktisk er ret stolte af. En rendyrket butik med alt inden for Bang & Olufsen og vores Panasonic Center, hvor du finder markedets øvrige topprodukter.

En verden til forskel!

Det er ikke blot vores slogan – det er virkelighed. For her i Rødovre Centrum møder du en verden af oplevelser inden for lyd og billede. Men det du også møder er entusiastiske medarbejdere – gamle som nye – der evner at lytte og rådgive, så du får præcis den totalløsning, der gør dig mere end tilfreds.

Vi har valgt verdens bedste mærkevarer

Vi handler udelukkende med høj kvalitet. Derfor har vi valgt Bang & OlufsenSonosHarman Kardon CitationBoseKlipschYamahaTechnics , Pro-Jekt og naturligvis Panasonic som vores hovedmærker. Hver for sig er de unikke inden for design og kvalitet, og sammen med vores Frislev møbelserie kan de kombineres til verdens bedste lyd- og billedsystemer. Men verdens bedste mærkevarer kan ikke gøre det alene. Derfor kan du glæde dig over, at vi har den knowhow og entusiasme der skal til for at give dig ”verdens bedste” personlige rådgivning før og efter købet.

Du bestemmer serviceniveauet

Selvfølgelig er du velkommen til ”bare” at købe et produkt, hvis du på forhånd har besluttet, hvad du vil have. Men i princippet sælger vi ikke ”papkasser” – vi sælger løsninger, fordi det giver større tilfredshed. Derfor vil du også mærke, at vi interesserer os mere for vores kunder end normalt. Hvis vi selv skal sige det, så får vi hurtigt en fingerspidsfornemmelse af, hvilket serviceniveau hver enkelt kunde har lyst til.

Rådgivning inden det endelige valg

Anskaffelse af et komplet billed- og lydsystem kan være en investering af en vis størrelse. Netop derfor er det af vital betydning, at løsningen matcher alle krav og forhold – både nu og her og på lang sigt. Og her tænker vi på alt lige fra livsstil, favoritgenrer inden for tv-udsendelser og musik, familieforhold, boligindretning og naturligvis økonomi. Så hvis du undrer dig over hvorfor vi spørger så meget, så ved du nu hvorfor.

Møbler er en del af vores rådgivning

Og det er de fordi de giver en rigtig god balance mellem eksklusiv boligindretning og praktisk betjening af produkterne. I princippet kan vi skræddersy den eller de reoler, der passer til dit lyd- og billedsystem, dit hjem og din personlige smag. Møblerne er specialdesignede med huller til kabelføring, der er mulighed for ventilation, og du kan fjernbetjene dit system uden at åbne de håndpolstrede stoflåger. Læs mere under Frislev møbler!

Montering

Vi har faguddannede montører, der er tilknyttet Milo lyd&billede – og de har de mange års erfaring med installationer og montering. Dér hvor systemerne ikke fungerer trådløst, har de evnen til at gøre ledninger ”usynlige”. Men inden de går i gang, har vi naturligvis lavet en opmåling af boligen, og vi har udarbejdet et indretningsforslag og et prisoverslag, vi er enige om.

Netkøb med personlig betjening

Hvis du f.eks. bor langt væk, så har du mulighed for at benytte dig af køb her på vores hjemmeside. Læs mere under ”Seriøst køb på nettet”!