SERIØST KØB PÅ NETTET

Hvis du bor langt væk, eller måske ikke har mulighed for at besøge vores butik inden for åbningstiderne, så kan du vælge at købe på vores hjemmeside. Alle produkter med knappen ”Læg i vogn” kan købes over nettet. Bemærk, at du hos os kan være sikker på, at produkterne passer til danske forhold og at du får 100% dansk service med i købet.

Ethvert produkt købt på milolydogbillede.dk vil blive ekspederet direkte fra butikken, hvilket er med til at give øget tryghed både under og efter købet.

Personlig betjening ved netkøb
Ved afgivelse af ordre, vil du altid kunne få personlig betjening i forbindelse med dit køb. Kontakt os på telefon 3641 0011 eller send en mail til butik@milolydogbillede.dk. Så vender vi hurtigt tilbage. Denne service koster naturligvis ingenting.

Fragt
Ved afgivelse af ordre på nettet tillægges der ikke noget gebyr, når varen bestilles til levering. Vi afsender varen med GLS-fragtfirma, – som leverer alle hverdage mellem kl.08-16:00.
Såfremt du ikke er hjemme i dette tidsrum, kan du vælge at få varen leveret til en af de mange pakkeshops rundt om i landet. Søg efter din pakkeshop her og lad os vide i bemærkningsfeltet på ordren hvad du ønsker.

Levering
Vi bestræber os på at levere varen så hurtigt som muligt. Når du handler i vores webshop, garanterer vi levering inden for 4 hverdage, hvis varen er på lager. Hvis leveringstidspunktet er afgørende for dig, anbefaler vi, at du kontakter butikken. Vi kan i mange tilfælde have varen klar samme dag.

Ordrebekræftelse
Når du har købt en vare, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet et ordrenummer, dit navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse, en oversigt over de bestilte varer og kontaktdetaljer fra butikken.

Priser og betaling
Alle produktpriser er inklusive 25% moms. Hvis du vælger at betale med Dankort eller kreditkort, hæves beløbet først fra din konto, når varen er afhentet eller leveret direkte fra butikken.

Forbehold
Vi tager forbehold for tekstfejl, billedfejl, prisstigninger, leverancesvigt samt ændringer i moms og andre afgifter. Varer sendes til adresser inden for Danmarks grænser. Hvis det viser sig, at vi ikke kan gennemføre levering på grund af de nævnte forhold, vil vi hurtigst muligt give besked.

Et godt råd om sikkerhed
Når du handler på nettet så benyt kun sider der oplyser firmanavn, adresse, telefonnummer og e-mail. På denne måde kan du altid komme i kontakt med virksomheden efter afsluttet handel.

Eksportsalg inden og uden for EU

Forsendelser udenlands
Vi sender ugentligt varer til udlandet. Så hvis du på forhånd har besluttet dig hvad du vil have så kontakt os for endelig aftale. Vi sender med GLS eller DSV-fragtfirma som er sikre og pålidelige leverandører.

Der findes flere forskellige leveringsformer, – så kontakt os for at høre om dine muligheder!

Salg til Grønland og Færøerne, samt lande uden for EU
Som bosiddende i Grønland og på Færøerne kan du som privatperson få tilbagebetalt moms af varer, som du har købt i Danmark. Vi opretter ordre og faktura uden moms, – så momsen ikke pålignes faktura. Fragt på varen udregnes på baggrund af vægt og volumen.

Salg til lande inden for EU
Som bosiddende i lande inden for EU kan du ikke handle momsfrit, – medmindre du køber varerne til et firma. Det er dog ofte muligt at lave en god handel med os alligevel.

Fragt og levering
Vi sender som oftest varen inden for samme uge, og du kan frit vælge om du ønsker varen transporteret med lastbil, skib eller luftfragt, afhængig af hvor du bor.

Efter afgivelse af ordre modtager du en mail med alle de nødvendige forsendelsesinformationer.