Viser alle 7 resultater

Her finder du et stort udvalg af hovedtelefoner og øretelefoner
Vi har dem til enhver situation.
Til brug i hjemmet eller på farten på cykel fly, bus og tog, når du gamer eller træner og dyrker sport.

Hovedtelefoner til børn så du kan skåne deres øre der skal holde hele livet

TILBUD
Original price was: 1.995,00 kr..Current price is: 1.683,00 kr..
TILBUD
Original price was: 995,00 kr..Current price is: 799,00 kr..
TILBUD
Original price was: 599,00 kr..Current price is: 444,00 kr..

Hvem kan leve uden en god hovedtelefon, de er gode når du skal slappe af med en god lyd bog eller bare vil gå en tur.

Hovedtelefoner som man tager på hovedet eller øretelefoner der sidder ind i ørene er super gode når du træner, dyrker sport og er aktiv på alle måder, selv hvis du svømmer kan du idag få modeller der kan tåle dette mange modeller er både vandtætte og svedtætte det fremgår af hvilken IPX certificering den har..

Du kan købe Hovedtelefoner der aktivt kan fjerne støjen fra fly motoren og gøre den lange flyrejse til Thailand eller USA til en dejlig behagelig tur og bedre oplevelse af de film og underholdnings muligheder der er ombord på moderne fly.
Disse hovedtelefoner er også populære på jobbet i åbne kontor miljøer hvor det er svært at koncentrere sig, det gøre dem også perfekte som følgesvende på dit studie

En anden meget populær hovedtelefon model, er dem der er lavet til børn og unge, hvor producenterne har udviklet hovedtelefonerne til ikke at spille for højt, så de eksempelvis kun kan spille maks. 85dB og derved skåner dit barns øre, der jo skal holde hele livet ikke.
Børne hovedtelefoner er også udviklet til at holde bedre og der er i materiale valget højde for at der ikke er skadelige ting i produkterne.

Populære Brands