Viser alle 13 resultater

Musik er motiverende når du træner, dyrker sport og fitness.
Løbeturen er nemmere at gennemføre med god musik i ørene.
Vi har et stort udvalg af trådløse øretelefoner, der kan tåle at man sveder og det måske regner, visse af modellerne kan tåle vand direkte det fremgår af den IPX certificering produktet har.

Med god musik er det nemmere at holde tempoet når du træner og dyrker sport, flere af modellerne har også støj reduktion der kan gøre turen i trænings centret til en fornøjelse så man slipper for at høre på den larm af andre maskiner og musik man ikke selv har bestemmelse over om man vil høre.

Med musik i ørene bliver du motiveret til at få mere ud af din træning og kan holde til at træne i længere tid på trappemaskine eller løbebåndet.

Øretelefoner der er lavet til sport sidder bedre fast og kan tåle at du er aktiv.
De er også sved afvisende og flere af modellerne er direkte vandafvisende dette kan du se under specifikationer på produktet og er angivet med IPX certificering.

TWS True Wireless øretelefoner er en perfekt træningspartner, med det kompakte design og mange timers batteri tid er de nemme at have med i taske og lommen i træningslokalet eller på løbe turen, de kan også sagtens tåle sved og mange af dem er vandafvisende og lavet til aktivt brug på alle mulige måder

God vind med træningen!

Populære Brands