Viser alle 21 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi et varieret udvalg af vægbeslag fra Flexson, der producerer beslag til de mest populære højttalere fra Sonos. Alle vores Flexson vægbeslag kendetegnes ved en høj kvalitet og et stilrent, nordisk design, som ikke blot matcher Sonos’ højttalere, men også de fleste danske hjem. Gå selv på opdagelse i vores udvalg af Flexson vægbeslag på siden herunder, hvor du finder tilbehør til mange forskellige setups og højttalertyper.

TILBUD
489,00 kr.
TILBUD
489,00 kr.
TILBUD
TILBUD
218,00 kr.
TILBUD
695,00 kr.
TILBUD
TILBUD
TILBUD

Flexson vægbeslag matcher indretningen i alle hjem

Sonos’ højttalere er et populært valg hos de af os, der vægter kombinationen af høj lydkvalitet og stilrent design højt. De tilbyder desuden en imponerende fleksibilitet, men ønsker du at få mest muligt ud af højttalernes gennemtænkte design, kan du få brug for et eller flere Flexson vægbeslag. Bruges højttalerne som en del af et TV-setup eller et surroundsound-system, kan et par veldesignede vægbeslag gøre hele forskellen i forhold til at placere højttalerne korrekt og samtidig integrere dem i indretningen.

Er du ude efter den mest optimale lyd, kan du altså med fordel overveje, om ikke Flexson wall mounts er det rette valg for dig. Vi forhandler Flexson vægbeslag i både sort og hvid, så du får det bedst mulige match til dine højttalere og dit hjem.

 

Find dine Flexson vægbeslag hos Milo Lyd og Billede

Flexson wall mounts er kendt for deres høje kvalitet, og de passer til flere forskellige højttaler-serier fra Sonos – heriblandt One, Era, Ray og Five. Der findes tilmed også beslag til Sonos’ soundbars, som giver dig mulighed for at montere højttaleren under TV’et. Alle de forskellige Flexson vægbeslag er designet i tæt samarbejde med folkene bag Sonos, så kunderne kan være helt sikre på et 100 % match mellem højttaler og ophæng. Her hos Milo Lyd og Billede er vi desuden kendt for vores skarpe priser og hurtigere levering, og bestiller du dit nye Flexson vægbeslag hos os, skal du dermed ikke vente længe, før du kan montere det derhjemme.

Populære Brands