Viser et enkelt resultat

Hos Milo Lyd og Billede har vi et godt udvalg af højttalere og produkter fra verdenskendte Harman Kardon. Harman Kardon leverer produkter i høj kvalitet og med et elegant og enkelt design, som vil gøre sig godt i ethvert hjem. Leder du efter stilfulde højttalere fra Harman Kardon Citation serien eller vil du udforske alle vores Harman Kardon højttalere så er du landet det rette sted.

Her på siden kan du dykke ned i vores brede sortiment og finde det, der passer til lige dine behov. Du finder både højtalere, soundbars og forstærkere fra det kendte brand her hos os.

299,00 kr.

Dyk ned i den gode lyd med Harman Kardon

Med Harman Kardon kan du ikke gå galt i byen. Udvalget spænder fra den mindste model ONE til den største Tower-model, og med muligheder for surroundsound-opstilling med Harman Kardon soundbars er der noget for enhver smag. Der er derfor rig mulighed for at finde netop dét, du mangler til det perfekte setup.

Her på siden kan du finde forskellige Harman Kardon produkter. Blandt andet har vi Harman Kardon Citation Sub S, der leverer en dyb og fyldig bas, som fuldender dit hjemmebiograf-setup. Der er intet som at mærke lyden og bassen ramme kroppen, og med gode højtalere og subwoofer kan du skabe den helt rigtige lydoplevelse. Sub S er nem at matche med Harman Kardon Multibeam, soundbars og de øvrige Harman Kardon produkter.

Noget for enhver smag fra Harman Kardon

Uanset om du er nybegynder eller garvet lydfanatiker, har vi noget for dig. Til lydentusiaster tilbyder vi Harman Kardon Citation Tower-højtalerne, som leverer stereolyd i koncertkvalitet direkte i din stue. I et elegant og sofistikeret design er de forsynet med funktioner som AirPlay, indbygget Chromecast og Google Assistant for nem stemmestyring. Tower-højtalerne står på gulvet og har en brugervenlig touchskærm, der er nem og enkel at betjene.

Hvis du gerne hører DAB-radio, kan du også gøre det over et lækkert Harman Kardon design. Radioen har brugerdefinerede alarmer og wi-fi i nat-tilstand, som er perfekt til soveværelset. Med de indbyggede DAB-radiostationer er den også praktisk at have stående om morgenen i køkkenet. Radioen kan parres med andre Citation-højtalere i hjemmet for at skabe en total og komplet lydoplevelse. Radioen er desuden udstyret med Google Assistant.

Er du mere til en alt-i-en løsning tilbyder vi produktserien Harman Kardon Citation One, der er let at anvende og ligesom de fleste andre Harman Kardon produkter kommer med indbygget Chromecast og AirPlay2.

Mangler du en smart-højttaler til store rum anbefaler vi Harman Kardon 500, der med sin kraftfulde lyd og sofistikerede design fuldender rummet med god stemning.

Skab det perfekte lydmiljø i dit hjem

Med Harman Kardons produkter kan du udstyre alle rum i dit hjem med god lyd og lækkert design. Fordelen ved at have produkter fra ét mærke er, at de nemmere kan snakke sammen, så du får en total lydoplevelse, når du afspiller musik, film og andet. På den måde går du ikke ned på kvaliteten, og det ensrettede design vil fungere godt sammen med hjemmets øvrige indretning.

Folk undervurderer ofte, hvor meget god lydkvalitet kan betyde, og hvor stor en belastning for ørene dårlig lydkvalitet kan være. Når først man har vænnet sig til god lyd, er det svært at se sig tilfreds med andet – og man forstår pludselig de mennesker, som går rigtig meget op i det. Et godt lydsystem er derfor en god investering, hvis du holder af at lytte til musik og se gode film derhjemme.

Hos Milo Lyd og Billede er vi glade for at kunne præsentere vores kunder for en række produkter og højtaler-løsninger fra Harman Kardon, der er klar til at blive implementeret i dit hjem. Med Harman Kardon er du i gode hænder, og vi er glade for at tilbyde et bredt sortiment, som gør hverdagen med lyd lidt skønnere.

Populære Brands