Viser et enkelt resultat

Den rette højtaler kan gøre hele forskellen, når det kommer til din musikoplevelse. Og med Harman Kardon Citation One er du sikker på, at din oplevelse med musik, radio og podcasts bliver helt fantastisk.

Hos Milo Lyd og Billede har vi forskellige højtalere fra Citation-serien, så du kan vælge det helt rette produkt til dit behov. Gå på opdagelse i vores udvalg af Citation One produktserien fra Harman Kardon, så du kan bringe den gode lydoplevelse ind i dit hjem.

299,00 kr.

Harman Kardon Citation One: Et smart lydsystem

Harman Kardon har i mere end 65 år leveret lyd til de danske hjem, og brandet er bestemt ikke blevet mindre luksuriøst, efter de er kommet med deres Harman Kardon Citation One. Citation One-modellen er en ”next generation” smart-højtaler, der tilbyder en overraskende lyd i et kompakt design, og som kan styres med stemmestyring ved hjælp af Google Assistent. Højtaleren måler kun 140 x 188 x 140 mm, men har alligevel en 1 x 20 mm diskant og 1 x 89 mm bas samt en udgangseffekt på 40W RMS.

Foruden Google Assistent får du ved hjælp af den indbyggede Chrome Cast i Harman Kardon Citation One også adgang til over 300 musiktjenester på nettet. Du kan derfor nyde dine favoritter inden for både musik, radio og podcast på dine nye Harman Kardon højttalere.

Find en stilren højtaler fra Harman Kardon Citation One

Udover at tilbyde dig en helt igennem fantastisk musikoplevelse har Harman Kardon Citation One også et smukt og stilrent ydre, der passer ind i de fleste danske hjem. Det sofistikerede design betyder bluetooth højttaleren passer perfekt ind i den nordiske stil. Det er ikke en højttaler, der gør opmærksom på sig selv, for i stedet vil den passe ind og indgå som en del af indretningen.

Harman Kardon Citation One er en del af serien Citation, der består af 12 forskellige højtalere. Serien kan tilbyde dig luksuriøs lyd i hele hjemmet, idet du har mulighed for multirums-afspilning. Det vil sige, at du kan opnå den ultimative lydoplevelse i hele hjemmet ved blot at tilføje Citation-højtalere, hvor du gerne vil kunne lytte. Du kan afspille samme – eller forskellig – musik i forskellige rum i hjemmet og styre det hele fra samme enhed. Citation-serien er desuden kompatibel med både tablets og smartphones.

Populære Brands