Mangler du en Harman Kardon soundbar til at fuldende dit setup derhjemme? Så er du kommet til det rigtige sted. Her har vi samlet et udvalg af Harman Kardon soundbars, som du kan gå på opdagelse i.

Hos Milo Lyd og Billede har vi et godt udvalg af soundbars og totale løsninger, som gør hverdagen lidt sjovere. Find den rigtige soundbar fra Harman Kardon hos os, så du kan nyde film, TV og spil med førsteklasses lyd.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Harman Kardon soundbars: Få førsteklasses lyd i hjemmet

Med Harman Kardon soundbars får du førsteklasses lyd. Soundbaren er udstyret med MultiBeam og Dolby Atmos, som bringer surround sound i biograf-kvalitet helt ind i din stue. Med MultiBeam-teknologi giver soundbaren dig en fyldig bas og en omsluttende 3D-surroundsound, som var du i biografen. Oplev, hvordan din musik, dine film og dine spil vil blive løftet op på et andet niveau med god lyd.

Du kan helt roligt læne dig tilbage og nyde musikken i HD-kvalitet, mens du er forbundet med over 300 streamingtjenester, så du har næsten uendelige muligheder. Ligeledes er Harman Kardon soundbars kompatible med højtalere, som understøtter stemmeassistenter. Derfor kan du også styre din musik med din stemme.

Soundbars fra Harman Kardon kendetegnes ved høj kvalitet

Soundbaren tilsluttes nemt til dit setup via HDMI, hvilket gør opsætning og rumkalibrering enkelt og problemfrit. Med en Harman Kardon soundbar fra Citation serien er du dermed ikke blot sikret god lyd, den søger også for at tilpasse sig rummet, du placerer den i. For det utrænede øre kan det være svært at høre forskellen på god og dårlig lydkvalitet, men så snart du har prøvet at have en god soundbar, er det svært at vænne sig til andet. Så forstår man pludselig de mennesker, som er på den evige jagt efter den perfekte lydkvalitet.

Hos Milo Lyd og Billede har vi soundbars fra Harman Kardon, der er fremstillet i høj kvalitet og med et elegant og minimalistisk design, som passer ind i de fleste hjem. Oveni er soundbars fra Harman Kardon betrukket med uld fra Kvadrat, som er smudsafvisende og brandhæmmende. Og husk, at vi også har smarte vægbeslag i sortimentet, hvis du vil montere din Harman Kardon soundbar nemt og bekvemt på væggen.

Populære Brands