Viser 1–30 af 63 resultater

Amerikanske JBL har været kendt for deres lydudstyr siden James B. Lansing revolutionerede biografernes lydteknologi i begyndelsen af 1900-tallet.

Her hos Milo Lyd og Billede finder du derfor et bredt udvalg af lydprodukter fra JBL til professionel og privat brug, der spænder lige fra højttalere og soundbars til hovedtelefoner, headsets, mikrofoner og meget mere.

TILBUD
1.895,00 kr.
TILBUD
UDSTILLINGS MODEL!
Vis
2.695,00 kr.
TILBUD
UDSTILLINGS MODEL !
Vis
3.995,00 kr.

JBL Clip 4 Eco, blå – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

499,00 kr.

JBL Go 3 Eco, hvid – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

299,00 kr.
TILBUD
795,00 kr.
TILBUD
1.195,00 kr.
TILBUD
249,00 kr.
TILBUD
495,00 kr.
TILBUD
495,00 kr.
TILBUD
695,00 kr.
TILBUD
449,00 kr.
TILBUD
449,00 kr.
TILBUD
449,00 kr.
TILBUD
269,00 kr.

JBL Xtreme 3 Camo Bluetooth Højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

2.495,00 kr.
TILBUD
895,00 kr.
TILBUD
1.390,00 kr.

JBL giver fænomenale lydoplevelser

I løbet af de sidste 100 år har JBL leveret lyd til både professionelle spillesteder, musikfestivaler og private musikelskere. Producentens mange innovative løsninger tænder op for fantastiske lydoplevelser verden over. I løbet af de sidste årtier er der sket meget med vores musikforbrug, da bærbar musik er gået hen og blevet hverdag.

Her har JBL formået at følge tiderne med et bredt og innovativt sortiment af musikafspillere og bærbar lyd, som bringer musikken til live, uanset hvor du befinder dig. Alle, uanset profession, erfaring og alder, kan få glæde af deres banebrydende produkter til afspilning af lyd og musik i hjemmet og på farten.

Er du eksempelvis på udkig efter en kraftfuld og transporterbar højttaler, der kan holde gang i festen til den lyse morgen? Det kan også være, du søger en lille og kompakt model, som du kan tage med dig på ferien, så du altid kan streame din yndlingsplayliste, uanset hvor du er i verden?

Vi tilbyder et bredt udvalg af JBL-højttalere til teenageværelset, kontoret, værkstedet, busturen eller festen. Med dette sortiment kan musikken spille hvor som helst og når som helst.

Stort udvalg af JBL lydprodukter og JBL lydudstyr

Når du handler JBL lydprodukter her på webshoppen, bliver du mødt af en verden af imponerende lydoplevelser. Nu kan du få biograflyd hjemme i stuen uden at det sprænger budgettet fuldstændig. Det er altid vores mål at gøre fantastisk lyd tilgængeligt for alle uanset præferencer og budget. Derfor kan du finde adskillige gode tilbud på Bluetooth højttalere, festhøjttalere, radioer, vandtætte højttalere, høretelefoner og meget mere fra JBL her hos Milo Lyd og Billede.

Du går ikke ned på detaljer, bas og diskant, når du lytter til musik eller andre former for lyd på dette udstyr. Takket være innovativ teknologi og mange års erfaring skiller dette sortiment sig ud fra mængden. Har du spørgsmål til produkterne eller brug for vejledning? Det er vores fornemmeste opgave at lytte, rådgive og hjælpe, så du får den perfekte løsning til dine præferencer.

Vi er sikre på at dette udvalg af JBL lydudstyr kan leve op til samtlige af dine behov. Du kan træffe os på tlf. +45 36 41 00 11 eller i vores fysiske butikker i Rødovre.

Alt i højttalere, høretelefoner og soundbars fra JBL

Dette udvalg dækker dig ind, uanset hvilke JBL lydprodukter eller hvilket JBL lydudstyr du mangler for at nyde musik, se film, arbejde, spille spil eller lave din egen musik. Med JBL kan du opgradere dit gaming setup eller lave din egen hjemmebiograf med kraftfulde og originale højttalere.

Dit TV får en seriøs overhaling med en soundbar af professionel kvalitet, som leverer fænomenal lyd gang på gang. Du kan også vælge at optimere komforten på løbeturen med trådløse øretelefoner, som er beregnet til at blive brugt under aktiviteter. Dette brede udvalg er lige noget for dig, der holder af effektive lydprodukter i lækre design. Produkternes stilrene og moderne udtryk passer lige ind i tidens tendenser.

Bliv klogere på vores sortiment fra JBL lige her. Når du shopper her på webshoppen, kan du forresten nyde godt af fri fragt i hele Danmark på alle bestillinger over 499 kr.

Populære Brands