Viser alle 16 resultater

JBL Bluetooth højttalere har længe været populære blandt musikentusiaster i hele verden, da de giver dig mulighed tage din yndlingslyd med på farten. Samtidig er du også sikret gode lydoplevelser, hvis du benytter højtaleren derhjemme, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.

Hos Milo Lyd og Billede forhandler vi et bredt udvalg af Bluetooth højttalere fra JBL, og vores produktudvalg dækker flere forskellige størrelser, farver og prisklasser.

3.295,00 kr.
TILBUD
4.495,00 kr.

JBL Charge 5 Wi-Fi Bluetooth-Højttaler Sort

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.895,00 kr.
899,00 kr.

JBL Clip 4 Eco, blå – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

499,00 kr.
499,00 kr.

JBL Clip 4 Eco, hvid – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

499,00 kr.

JBL FLIP ESSENTIAL 2 – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

899,00 kr.

JBL Go 3 Eco, blå – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

299,00 kr.

JBL Go 3 Eco, grøn – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

299,00 kr.

JBL Go 3 Eco, hvid – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

299,00 kr.
TILBUD
3.995,00 kr.

JBL PartyBox Ultimate Smart BT-Wi-Fi Party-Højttaler

Bærbar Wifi og Bluetooth Højttaler

10.995,00 kr.
TILBUD

JBL Teal CHARGE 5 Bluetooth højtaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.095,00 kr.
TILBUD

JBL Xtreme 3 Blå Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.995,00 kr.

JBL Xtreme 3 Camo Bluetooth Højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

2.495,00 kr.

Alsidigt udvalg af JBL Bluetooth højttalere

Valget af den rette JBL højtaler afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge den til. Planlægger du at tage din højttaler med ud i det fri i løbet af den danske sommer?

Så bør du overveje de vandafvisende modeller med lang batteritid, der typisk er så lette, at du snildt kan hænge dem på et bælte eller et spænde. Den ekstra beskyttelse mod vand og støv gør disse JBL Bluetooth højttalere perfekte til det lettere omskiftelige vejr, som kendetegner Danmark.

Leder du, i forbindelse med for eksempel en fødselsdagsfest eller en lignende festlig anledning, efter noget med lidt mere kraft? Så går du ikke galt med Partybox-modellerne. Disse højttalere leverer både fremragende lyd og flotte lyseffekter, og de egner sig perfekt til lejligheder, hvor der skal danses og synges med på yndlingshits.

Vores sortiment rummer et bredt udvalg af Bluetooth højttalere fra JBL på tværs af forskellige serier. Her finder du både små og mellemstore JBL Bluetooth højttalere, der alle har et væld af fordele og smarte funktioner.

Derfor skal højttaleren være trådløs

Der er særligt tre gode grunde til at investere i en Bluetooth højttaler. Først og fremmest slipper du med denne form for højttaler helt for ledninger. En JBL Bluetooth højttaler tillader dig – i modsætning til højtalere med ledninger – at tage din højttaler med dig, uanset hvor du skal hen.

Slutteligt er det nemt og enkelt at betjene en Bluetooth højttaler. Når du tænder JBL højtaleren, kan du finde og vælge enheden med din telefon. Så er det bare at komme i gang med at nyde musikken på din trådløse højttaler. Og med en JBL Bluetooth højttaler går du bestemt ikke på kompromis med lydkvaliteten.

Populære Brands