Viser alle 5 resultater

Med JBL Charge 5 får du den ultimative højtaleroplevelse. Det robuste design kombineret med en kraftfuld lyd gør, at denne højtaler er den perfekte følgesvend på alle dine eventyr. Takket være højttalerens lange batterilevetid kan du nyde uafbrudt musik i imponerende kvalitet, og det vandafvisende design gør, at du trygt kan medbringe den overalt.

Der er dermed mange fordele ved den populære Charge 5 højttaler fra JBL, og derfor finder du den naturligvis også i udvalget her hos Milo Lyd og Billede.

TILBUD

JBL Grøn CHARGE 5 Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.049,00 kr.
TILBUD

JBL Hvid CHARGE 5 Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.049,00 kr.
TILBUD

JBL Pink CHARGE 5 Bluetooth højtaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.049,00 kr.
TILBUD

JBL Blå CHARGE 5 Bluetooth højtaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.049,00 kr.
TILBUD

JBL Sort CHARGE 5 Bluetooth højtaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

945,00 kr.

JBL Charge 5 tilbyder lydkvalitet i særklasse

Med JBL Charge 5 får du en lydoplevelse i særklasse. Med sin både kraftige og dynamisk lydgengivelse er Charge 5 designet til at imponere selv kræsne lydentusiaster.

Årsagen til JBL højttalerenes fantastiske lyd finder du i den avancerede teknologi. JBL Charge 5 består af et skræddersyet driver-element samt dobbelte JBL-basenheder. Det giver højttaleren en både dyb og fyldig bas, men samtidig også klare mellem- og diskanttoner. Samlet set giver det dig en helt fænomenal lydoplevelse i en kompakt enhed.

JBL Charge 5 har også et innovativt design, der sikrer en optimal akustik. Det er med til at reducere forvrængningen og give dig en ren lydgengivelse – også ved høje lydstyrker. Uanset om du befinder dig ude eller inde, vil JBL Charge 5 give dig en fantastisk lydoplevelse som en af de bedste Bluetooth højttalere på markedet.

Bluetooth højttaler i smart og robust design

Det er ikke kun lydmæssigt, at JBL Charge 5 imponerer. Højttaleren har også et både smart og funktionelt design. Blandt andet har du mulighed for at vælge mellem farver som grøn, rød og pink, men også mere diskrete nuancer som klassisk grå, sort og hvid. Det giver dig rig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til din bolig, eller den farve, som du allerbedst kan lide.

JBL Charge 5 er dog ikke kun designet til at være æstetisk flot. Højttaleren er også designet robust, så den kan holde til lidt af hvert, og den er både IP67-vandtæt og -støvtæt.

Det betyder med andre ord, at højttaleren har en vandtæt konstruktion, så du trygt kan tage den med udendørs. Højttaleren kan både tåle stænk og let regn. Derfor er den et fordelagtigt valg til enten stranddagen eller poolfesten.

Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt nogen taber en drink i nærheden af din Charge 5. Dét er den designet til at kunne modstå. Højttaleren er tilmed udstyret med en integreret stofbeklædning, der beskytter den mod stød.

Derfor behøver du ikke være øm over din JBL Charge 5, da den er skabt til at komme med på farten.

JBL Charge 5 har mange fede funktioner

JBL Charge 5 har flere funktioner, der virkelig understreger, at højttaleren er et godt valg. For det første er det nemt at tilkoble højttaleren til din smartphone eller tablet via Bluetooth, så du kan afspille musik. Ikke alene er det nemt at tilkoble den.

Højttaleren har også evnen til at oplade eksterne enheder samtidig med, at den afspiller. JBL Charge 5 er nemlig udstyret med en indbygget powerbank-funktion, så din smartphone eller tablet kan holde strøm, mens højttaleren er i brug.

JBL Charge 5 har også indbygget JBL PartyBoost. Det giver dig mulighed for at forbinde flere JBL Partyboost-aktiverede højttalere og på den måde dække et større område.

Højttaleren er også udstyret med intuitive knapper og kontrol. Det giver dig nem adgang til funktioner som lydstyrke og Bluetooth-parring. Funktionerne gør det dermed let for dig at tilknytte din tablet eller smartphone til højttaleren samt styre musikken.

Populære Brands