Viser et enkelt resultat

Er du på udkig efter en lille og kompakt højtaler, som du kan tage med dig på farten? Så skal du have fat i én af de smarte GO3 højtalere fra JBL, du finder her hos Milo Lyd og Billede. JBL GO3 er den perfekte løsning til dig, som vil have din yndlingsmusik med dig overalt.

Uanset om du skal til havefest, på stranden eller på vandretur i naturen, så er den lille højtaler din tro følgesvend.

JBL Go 3 Eco, hvid – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

299,00 kr.

JBL GO3: Lille højtaler – stor lyd

Her hos Milo Lyd og Billede finder du et bredt sortiment af smarte JBL GO3 højtalere, som er små nok til at kunne ligge i din håndflade. Højtaleren kan puttes i lommen, klipses på din rygsæk eller i bælteremmen på dine bukser, så den kan komme med overalt. Mange af JBLs højtalere vejer under 1 kg, så det ikke er voldsomt trættende at bære rundt på den.

Trods den lille størrelse udsender højtaleren en overraskende klar og kraftfuld lyd. JBLs kompakte GO3 højtaler leverer imponerende lydoplevelser, som overgår alle forventninger.

Sæt højtaleren mellem jer i parken på en varm sommerdag, eller tag den med på strandtur og nyd god musik, mens I soler jer. Den kompakte højtaler skal nok kunne overdøve alt andet omkring jer med en imponerende og krystalklar lyd.

Den smarte JBL GO3 højtaler har trådløs Bluetooth-forbindelse, så du nemt og hurtig kan koble din telefon eller tablet til højtaleren uden kabler. Lad musikken blive midtpunktet til enhver lejlighed med den kompakte og praktiske Bluetooth højttaler.

 

JBL GO3 fås i fede design til enhver smag

Hos Milo Lyd og Billede går vi først og fremmest op i den gode lydkvalitet, men vi går aldrig på kompromis med æstetikken. En god højtaler skal naturligvis også se flot ud. Derfor kan du få JBL GO3 i mange farverige modeller med et slankt design, som kan kombineres med enhver stil.

JBL GO3 højtalerens enkle design gør den først og fremmest nem at have med, men den er også flot, når den står fremme på havebordet eller i stuen. I vores sortiment kan du vælge mellem en lang række af de farverige højtalere i nuancer som blå, rød, pink eller klassisk sort og hvid. Og alle har naturligvis det velkendte JBL-logo på siden.

 

En lydoplevelse ud over det sædvanlige

Trods højtalerens lille størrelse, så har den et imponerende stort batteri. Vores sortiment af praktiske JBL højtalere lader dig afspille musik uafbrudt i 5 timer på en enkelt opladning. JBL GO3 er designet med et genopladeligt batteri, så du skal ikke udskifte batterier, når den løber tør for strøm.

Hvis du skal have højtaleren med dig ud i mange timer, så skal du blot huske en powerbank og et kabel. Så kan du nemt lade højtaleren op igen på kort tid, så festen ikke går i stå.

Højtaleren er ideel at bruge til en spontan festdag med vennerne eller blot som baggrundsmusik derhjemme, mens du sidder og arbejder eller slapper af. Med dens kompakte størrelse kan den stå overalt i dit hjem på hylder eller borde uden at optage unødig plads.

Vælg én af de smarte JBL GO3 højtalere fra udvalget her hos Milo Lyd og Billede, og få en uundværlig ledsager til din hverdag – og når du skal ud på eventyr. Tag et kig på vores imponerende udvalg og vælg en JBL GO3 højtaler, der kan tage din musikoplevelse til helt nye højder.

Populære Brands