Viser 1–30 af 47 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede præsenterer vi dig for et bredt udvalg af JBL høretelefoner til gaming, støjreduktion, træning og meget mere. Her finder du både in-ear øretelefoner, headset, sports-høretelefoner og trådløse hovedtelefoner, der giver dig JBLs utrolige signaturlyd.

Hvis dine nye JBL høretelefoner skal være behagelige, ydedygtige og prisvenlige, så find dem her på siden.

TILBUD
1.195,00 kr.
TILBUD
679,00 kr.
TILBUD
679,00 kr.
TILBUD
695,00 kr.
TILBUD

JBL Xtreme 3 Blå Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.995,00 kr.
TILBUD
1.421,00 kr.
TILBUD

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

189,00 kr.
TILBUD

JBL høretelefoner til ethvert formål

Uanset om du er på udkig efter JBL høretelefoner til daglig brug, til arbejde eller til gaming, så finder du det rette her hos os. Vi forhandler et bredt udvalg af både trådløse og kablede JBL høretelefoner, så der er noget for enhver smag.

Vores modeller med effektiv støjreduktion gør det muligt for dig at nyde lyd, uanset hvor du befinder dig. Udvalget imødekommer samtlige behov for dig, der søger et brugervenligt og pålideligt headset til brug på arbejdet.

Måske arbejder du på et åbent fælleskontor, og drømmer om at få arbejdsro med et par støjreducerende JBL høretelefoner, som du kan holde ud at have på hele dagen? Det kan også være, at du har brug for et headset med mikrofon, så du kan tage opkald fra kunder og kollegaer, uden at du skal bekymre dig om, om lyden går klart igennem?

Vores mange JBL høretelefoner til arbejde klæder dig godt på til en travl hverdag med adaptiv støjreduktion, op til 22-timers batterilevetid og retningsbestemt mikrofon med stemmefokus.

Høretelefoner og headset til gaming og musik

Vil du opgradere din gamingoplevelse med JBLs biograflignende QuantumSOUND signaturlyd? Så tag et nærmere kig på vores JBL høretelefoner her i udvalget, som leverer alt, hvad gameren nogensinde kunne drømme om. Vores komfortable og stilrene design er lige noget for dig, der sidder flere timer foran computeren og gerne vil føle dig godt tilpas.

Når du spiller, er timing alting, så derfor skal dine gaming høretelefoner fra JBL selvfølgelig levere trådløs og tabsfri forbindelse. Det giver dig samtidig fuld bevægelsesfrihed og færre kabler, du skal forholde dig til. Den legendariske JBL-lyd er ikke kun en gave til gameren, men også til dig, der elsker musik. Elever dine musikoplevelser med JBL bluetooth høretelefoner, som vil imponere dig med dyb, kraftig og detaljeret lyd.

Uanset om du vælger in-ear høretelefoner, et trådløst headset eller Bluetooth earbuds, så vil du blive blæst bagover af den fænomenale lydkvalitet. Husk, at når du køber høretelefoner fra JBL her hos Milo Lyd og Billede, får du altid hurtig fragt på alle ordrer. 

Tag dine JBL høretelefoner med dig på farten

Hvis dine nye JBL høretelefoner skal passe til din telefon, så kan du med fordel vælge en af vores modeller med 3,5 mm stik, som passer til de fleste smartphones på markedet.

Vi forhandler også JBL høretelefoner og headset, der er sikre, lette og børnevenlige. Vores børnehovedtelefoner giver de yngste en behagelig lytteoplevelse. Komforten er i højsædet med de ekstra bløde ørepuder og den polstrede hovedbøjle.

Faktisk sidder vores JBL høretelefoner så behageligt, at du ofte glemmer, at du har dem på. Det gør også vores in-ear modeller perfekte til aktiviteter og sport, hvor de gerne skal sidde stabilt, sikkert og komfortabelt under alle former for bevægelse. Med JBL høretelefonernes støv- og vandafvisende egenskaber kan du både bruge dem indendørs og udendørs.

Tag dem med på stranden, ud at vandre eller under rengøring, mens du lytter til din favoritpodcast. Mange af modellerne kommer med opladningsetui, så du kan lade hvor som helst. Efter kort tid i opladere har du flere timers musikafspilning til gode.

Find de perfekte JBL høretelefoner lige her, og husk, at vi altid sidder klar til at rådgive dig på tlf. +45 36 41 00 11.

Populære Brands