Viser et enkelt resultat

Skal du skabe en festlig atmosfære derhjemme, eller mangler du et trådløst lydsystem, som kan tages med på ferie eller festival? Så skal du have fat i en JBL Partybox.

Hos Milo Lyd og Billede har vi et godt udvalg af Partyboxes fra JBLs fantastiske højtalerserie, som kombinerer god lyd med festlige og farverige lysdisplay. Det sikrer musik og god stemning til enhver festlig lejlighed!

JBL Partybox er festens midtpunkt

JBL har længe været én af de førende producenter af lydudstyr lige fra højttalere til høretelefoner og mikrofoner. Den smarte Partybox er blevet et hit blandt festaber, som leder efter et festligt lydsystem, der kan skabe en fantastisk stemning til enhver fest.

Hos Milo Lyd og Billede finder du den komplette Partybox-serie med bærbare festhøjttalere med Bluetooth-funktion, tilhørende mikrofon, lysfunktioner og meget mere.

JBL Partybox er kraftfulde højttalere, som kan fylde hele din stue, festlokale eller festivals-camp med musik og lyd. Modellerne har også indbyggede hjul, så du kan trille dem afsted til festen. Derfor er det den ultimative party-højtaler at tage med på festival eller til en strandfest.

Hvis du vil have ekstra smæk på musikken, kan du tilslutte kompatible højttalere og skabe en surroundsound-effekt. Det er et hit alle steder, hvor end du har lyst til at spille høj musik.

Skab smarte lydforbindelser med JBL Partybox

JBL Partybox er designet med smart Bluetooth-teknologi, så du ikke skal stå og bakse med kabler, når du skal tilslutte computer, tablet eller telefon. Du har dog også altid mulighed for tilslutning med AUX- eller USB-stik, hvis det er, hvad du foretrækker.

I vores sortiment kan du også købe JBL Partybox med tilhørende mikrofon, hvis du skal have gang i en fed karaokefest. Mikrofonerne er designet med justerbar bas, ekko og diskantkontrol, så din sangstemme kan skinne klart igennem. Mikrofonen er trådløs og kører på AA-batterier, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt sang-festen går i stå midt om natten.

En JBL Partybox er mere end bare en god Bluetooth højttaler. Den er også udstyret med festlige lydeffekter som signalhorn, dåselatter, bifald og meget andet. Du kan selv få lov til at lege DJ ved din JBL Partybox og få dine gæster til at skråle med på festmusikken.

Hold festen i gang med spændende lysshow

Der er ingen fest uden party-lys. Én af de fedeste funktioner ved JBL Partybox er det indbyggede lysdisplay. De forskellige højttalere er designet med indbygget LED-lys, som blinker og danser i takt med den sang, som du har sat på. Det regnbuefarvede lysshow giver en audiovisuel oplevelse, der sætter gang i festen. JBL Partybox har også indbygget baggrundslys ved kontrolpanelet, som automatisk lyser op, når det bliver mørkt.

I vores sortiment af JBL Partyboxe finder du lydsystemer med op til 10 timer afspilningstid, hvor både musik og farver kører løs natten lang. Batteriet i Partyboxen er genopladeligt, så hvis festen skal fortsætte efter 10 timer, kan du hurtig oplade, når du er i nærheden af en stikkontakt. Og bare rolig – musikken stopper ikke, selvom din Partybox står og lader op.

Skal du have din JBL Partybox med på farten til en have- eller strandfest, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden? Så sørg for at lade din Partybox op hjemmefra. Skulle boksen alligevel løbe tør for strøm, så kan den tilsluttes din bil eller autocamper, så festen aldrig går i stå!

Populære Brands