Viser alle 26 resultater

Trådløse høretelefoner er et musthave, når du er på farten, og du får ingen bedre lydoplevelser end med JBL. Hos Milo Lyd og Billede tilbyder vi dig et bredt sortiment af fede trådløse JBL høretelefoner, som kombinerer lydkvalitet med uovertruffet komfort.

Uanset om du mangler høretelefoner til træningen, togturen eller til arbejdet, så er vores høretelefoner fra JBL med trådløs tilslutning det perfekte valg.

TILBUD
1.195,00 kr.
TILBUD
679,00 kr.
TILBUD
679,00 kr.
TILBUD
694,00 kr.
TILBUD
695,00 kr.
TILBUD
655,00 kr.
TILBUD
679,00 kr.
TILBUD
679,00 kr.
TILBUD
495,00 kr.
TILBUD
410,00 kr.
TILBUD
495,00 kr.
TILBUD
499,00 kr.
TILBUD
139,00 kr.

Oplev friheden med trådløse JBL høretelefoner

Hos os finder du et bredt sortiment af JBL høretelefoner i trådløs version. De kan nemt forbindes til din smartphone, tablet eller computer og afspille krystalklar lyd. JBL er kendt for deres uovertrufne lydkvalitet, og det er netop, hvad du får med deres trådløse høretelefoner.

De trådløse JBL høretelefoner er den perfekte kombination af god komfort og lydkvalitet, og de kan hurtig blive en uundværlig ledsager både på arbejdet og i fritiden.

Uanset, om du vælger vores in-ear høretelefoner, gaming-headset eller on-ear hørebøffer, så får du en tydelig og kraftfuld lydoplevelse. Og med den kan du kan leve dig fuldkommen ind i din musik, podcast, film eller serie.

 

Uovertruffen komfort og flotte design

JBL høretelefoner i trådløs version er naturligvis også designet med komfort in mente. Der er intet mere irriterende end et par høretelefoner, som strammer eller irriterer øret – især hvis man skal bruge dem over længere tid.

Vores sortiment af in-ear og on-ear modeller fra JBL er designet, så de sidder behageligt omkring dine ører. De store hørebøffer er udstyrret med bløde puder, mens de små in-ear modeller er formet efter dit øres kurver. Derfor sidder de godt fast uden at irritere din øregang. Samtidig sidder JBL høretelefoner i trådløs version godt fast, så de ikke er i fare for at falde ud. Dette gør JBL høretelefoner til et godt valg til dig, som elsker at bruge høretelefoner til løb eller træning.

Æstetikken skal naturligvis ikke spares væk. Vores sortiment af JBL høretelefoner i trådløs version findes i både klassisk hvid og sort eller mere dristige farver som pastel-lilla, blå og pink. Det giver dig mulighed for at matche dine høretelefoner med din personlige stil.

 

Trådløse JBL høretelefoner med innovative funktioner

Med trådløse JBL høretelefoner får du meget mere end bare et trådløst lydsystem. JBLs produkter kommer med en lang række indbyggede funktioner, som gør din lydoplevelser endnu federe. Du kan for eksempel få modeller med indbygget mikrofon til håndfrie opkald, så du kan snakke i telefon, mens du er på farten. I vores sortiment finder du også høretelefoner med touch-kontroller, så du kan skifte sange og styre lydstyrke med et enkelt klik.

JBL høretelefoner i trådløs version har også et godt batteri, som holder i mange timer. Hvis du derfor skal ud på en længere rejse eller bruge hele dagen med musik i ørene, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm. Mange af vores trådløse JBL hørebøffer har en batterilevetid på op til 40 timer.

Hvis du køber in-ear høretelefoner, kan du bruge dem i 10 timer og lade dem op til 30 timer i etuiet. Opladningen i etuiet foregår hurtigt og fuldkommen trådløst, så du kan lade batteriet op på farten.

Hos Milo Lyd og Billede sikrer vi dig et godt udvalg af de bedste trådløse JBL høretelefoner, som kommer med skræddersyede funktioner til alle behov. Uanset om du er musikentusiast, gamer eller mangler et par høretelefoner til arbejdet, så har du gode muligheder for at finde de rigtige høretelefoner i vores sortiment.

Populære Brands