Viser alle 17 resultater

Mangler du et par gode høretelefoner, som du kan have med på farten, og som samtidig giver dig en imponerende lydoplevelse? Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af de bedste JBL Tune hovedtelefoner på markedet, der sikrer dig den velkendte lydkvalitet fra JBL.

Du kan gå på jagt i udvalget her hos Milo Lyd og Billede og finde lige præcis de høretelefoner, du mangler. JBL Tune er kendetegnet ved god kvalitet og et lækkert design, som kan holde i lang tid.

TILBUD
495,00 kr.
TILBUD
495,00 kr.
TILBUD
695,00 kr.
TILBUD
449,00 kr.
TILBUD
449,00 kr.
TILBUD
TILBUD
384,00 kr.

JBL Tune: Design og funktionalitet i én enhed

JBL Tune er en serie hovedtelefoner i god kvalitet og lækkert design, og derfor har vi naturligvis også en række af de gode hovedtelefoner fra serien her hos Milo Lyd og Billede. Med JBL Tune hovedtelefonerne får du mulighed for at lytte til din musik med en kraftfuld lyd og den nyeste Bluetooth-teknologi. Hovedtelefonerne er desuden nemme at bruge og giver dig masser af batteritid, så du ikke pludseligt løber tør, mens du er på farten.

I udvalget finder du både in-ear, on-ear og over-ear hovedtelefoner fra JBL Tune, og hver enkelt type er udviklet med henblik på at sikre dig den mest behagelige pasform. In-ear hovedtelefonerne sidder behageligt i øret, og over-ear hovedtelefonerne slutter til om ørene og lukker på den måde helt naturligt den omringende støj ude. Her får du virkelig design og funktionalitet i én enhed, hvis du er på jagt efter effektive støjreducerende hovedtelefoner til både arbejde og fritid.

Hav JBL Tune lyden med i din lomme

Er du ofte på farten og nyder at høre musik eller podcasts? Så er det måske værd at investere i et par in-ear høretelefoner. JBL Tune Beam er trådløse in-ear høretelefoner, som kommer med sit eget oplader-case. Høretelefonerne giver dig en lang batterilevetid sammen med PureBass Sound. JBL Tune Beam fås i flere forskellige farver og er praktiske at have med på farten. Når du ikke skal bruge høretelefonerne, putter du dem bare på plads i dit oplader-case, som du kan have i lommen. Så er JBL Tune Beam klar til næste gang, du skal bruge dem.

Hos Milo Lyd og Billede er vi glade for at kunne præsentere vores kunder for et bredt udvalg af elektronikudstyr og tilbehør, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere. Et par gode høretelefoner er svære at undvære, og det er derfor værd at betale lidt ekstra og så være sikret en exceptionel kvalitet. Det får du med JBL Tune.

Populære Brands