Viser 1–30 af 42 resultater

Amerikanske Klipsch Audio har leveret lydprodukter i høj kvalitet i mange årtier, og vi er derfor meget stolte af at forhandle deres produkter her hos Milo Lyd og Billede. På siden herunder finder du et varieret udvalg af deres højtalere, gulvhøjtalere, centerhøjtalere, subwoofers, soundbars og meget mere. Når det gælder Klipsch Audio er kvaliteten altid i top, og det samme gælder designet. Se hele udvalget herunder.

799,00 kr.

Klipsch GIG XL Party Højttaler Sort

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.999,00 kr.

Klipsch GIG XXL Party Højttaler Sort

Bærbar Bluetooth Højttaler

3.195,00 kr.
TILBUD
11.995,00 kr.
TILBUD
7.190,00 kr.
3.195,00 kr.
TILBUD
2.295,00 kr.
TILBUD
3.189,00 kr.
2.395,00 kr.
TILBUD
TILBUD
4.988,00 kr.
TILBUD
2.495,00 kr.
TILBUD
4.295,00 kr.
TILBUD
3.495,00 kr.

Klipsch Audio har leveret god lyd i årtier

Du kan ikke sige Klipsch Audio uden at sige fænomenal lyd, og netop derfor finder du også et stort antal forskellige produkter fra dette brand her på siden. Behovet for god lyd har ændret sig meget gennem tiden, og en del af Klipsch Audios succeshistorie er, at de har fulgt med udviklingen og lavet produkter, som passer til efterspørgslen. Der findes nemlig et utal af forskellige typer højtalere og lydprodukter fra Klipsch Audio, og her hos Milo Lyd og Billede er udvalget særdeles bredt.

Leder du for eksempel efter sublime gulvhøjtalere, som du kan placere rundt omkring i stuen, finder du vores udvalg her. Netop muligheden for at placere gulvhøjtaleren, hvor du vil, er det unikke ved denne type højtaler. Det giver en oplagt mulighed for at skabe en lækker surroundsound-lyd. Med gulvhøjtalere fra Klipsch Audio er det meget tydeligt, at den høje kvalitet og lækre design er forenet på overlegen vis.

Er det i stedet en subwoofer, du er på udkig efter, er vi også leveringsdygtige. Uanset om du er på udkig efter et surroundsound-system med adgang til de dybe bastoner, eller om du blot vil have alle tonerne med i din musik, er en subwoofer helt nødvendig for den optimale lyd-oplevelse.

Historien bag Klipsch Audio og deres produkter

Klipsch Audio er ikke nye spillere på lydbanen – tværtimod. Siden 1946 har de produceret højtalere, høretelefoner og alle nødvendigheder til den optimale hjemme-lyd. Fra basen i USA cementerede brandet sig stille og roligt, og det, som i høj grad er sigende for Klipsch, er, at de har fulgt med tiden – både dengang og i dag. Det gælder både produktlinje, teknologi og design.

I 2002 døde grundlæggeren Paul W. Klipsch, men han efterlod sig ganske enkelt et imperium – heriblandt hele 23 patenter på forskellige opfindelser, teknologier og produkter. På den måde investerer du ikke blot i god lyd, når du køber et produktet fra Klipsch Audio – du investerer i et stykke amerikansk historie, som heldigvis spredte sig til resten af verden.

Find alt til dit lyssystem her hos Milo Lyd og Billede

Her hos Milo Lyd og Billede er vi som nævnt stolte af vores udvalg af højtalere, subwoofers og meget mere fra legendariske Klipsch Audio, fordi vi ved, at produkterne udgør toppen af poppen, når det kommer til lyd. For dig er der mange fordele ved at købe ind her hos os. Først og fremmest har vi særdeles skarpe priser, og når du først har afgivet din ordre, kan du være sikker på, at den kommer hurtigt frem.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 36 41 00 11. Vi vejleder dig så godt, vi kan. Foretrækker du at handle i en fysisk butik, er du også altid velkommen i vores butik i Rødovre. Her har vi også et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter blandt andet fra Klipsch Audio.

Populære Brands