Viser 1–30 af 100 resultater

Oplev alle Panasonics fantastiske produkter inden for lyd og billede lige her på siden. Vi har de bedste modeller fra deres udvalg af anmelderroste OLED-, LED- og UHD 4K-fladskærme samt lydprodukter som soundbars, DAB+ radioer og musikanlæg. Alle produkterne fra Panasonic lever op til høje standarder, og de gør brug af innovativ teknologi for at kunne sikre dig den bedst mulige billede- og lydkvalitet.

TILBUD
g
Vis
16.995,00 kr.
TILBUD
g
Vis
6.995,00 kr.
TILBUD
g
Vis
12.995,00 kr.
TILBUD
f
Vis
3.995,00 kr.
TILBUD
f
Vis
3.995,00 kr.
TILBUD
g
Vis
7.995,00 kr.
TILBUD
f
Vis
3.895,00 kr.
TILBUD
e
Vis
3.928,00 kr.
TILBUD
f
Vis
4.384,00 kr.
TILBUD
e
Vis
5.795,00 kr.
TILBUD
11.995,00 kr.

Panasonic har perfektioneret deres design i mange år

Den japanske elektronikproducent, Panasonic, blev grundlagt helt tilbage i 1918, og selvom elektronikken så helt anderledes ud dengang, mærker man tydeligt den mangeårige erfaring i kvaliteten af deres nyeste produkter. Derfor er vi også stolt forhandler heraf hos Milo Lyd og Billede.

Vores udvalg spænder over mange forskellige produkttyper – lige fra LED- og OLED-TV til soundbars og videre endnu til de smarte stereosystemer, der kombinerer det bedste fra Panasonic og danske System Audio. Vi har faktisk også flere mikroovne fra det anerkendte elektronikmærke, der lader dig bringe kombinationen af innovativ teknologi og smart design – som man kender fra Panasonic – ind i køkkenet også.

Match et TV og en soundbar fra Panasonic og få høj kvalitet

Tager man et kig på udvalget af TV fra Panasonic, bliver man mødt med af en bred vifte af LED- og OLED-TV, der i mange tilfælde har fået stor ros fra anmelderne. Panasonic producerer fladskærms-TV med mange forskellige billedkvaliteter, der naturligvis også kan inddeles i forskellige prisklasser. Der er dermed noget for enhver smag og ethvert budget, så alle har mulighed for at have et lækkert fladskærms-TV stående i deres hjem.

LED-TV sikrer dig en god billedkvalitet til en fornuftig pris, og de kan naturligvis også fås i flere forskellige størrelser. Går du et niveau op i forhold til billedkvalitet, bliver du mødt at udvalget af OLED-TV fra Panasonic, der leverer nogle af de bedste billedkvaliteter på markedet. Også disse fås naturligvis i forskellige størrelser, så du kan matche dit nye TV med forholdene derhjemme.

Selvom billedkvaliteten er høj, så har fladskærms-TV den ulempe, at de ikke producerer lyd i den bedste kvalitet. Derfor har Panasonic også udviklet en række soundbars og lydsystemer, som giver dig mulighed for at nyde såvel film som musik fuldt ud. Kombinationen sikrer dig den bedst mulige lydoplevelse, og vælger du et af de avancerede stereoanlæg, får du både det bedste fra Panasonic og danske System Audio. Vi forhandler nemlig flere af deres musikanlæg med højttalere fra System Audio, som er designet med henblik på at gengive lyd og musik på en levende måde.

Populære Brands