Viser 1–30 af 199 resultater

Sinox er kendt for at levere høj kvalitet og solid ydeevne, og de tilbyder en bred vifte af elektronik-tilbehør, hvormed du kan integrere alt fra TV’er til højttalere i indretningen. Her på siden finder du både kabler, TV-standere og beslag fra Sinox One, og du finder endda også det meste af deres sortiment i vores butik i Rødovre.

TILBUD
9.495,00 kr.
199,95 kr.
e
Vis
3.495,00 kr.
TILBUD
470,00 kr.
119,95 kr.
TILBUD
g
Vis
11.995,00 kr.
99,95 kr.
89,95 kr.
49,95 kr.
79,95 kr.
39,95 kr.
99,95 kr.

Sinox Era 100 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

179,95 kr.

Sinox Era 100 SONOS højttalerbeslag. Sort

Højttaler beslag og tilbehør

179,95 kr.
TILBUD

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

189,00 kr.
TILBUD

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Sort

Højttaler beslag og tilbehør

189,00 kr.

Sinox fjernbetjening til LG

Fjernbetjeninger

199,95 kr.

Elektronik, kabler og tilbehør fra Sinox

Her hos Milo Lyd og Billede er vi stolte af at forhandle en bred vifte af produkter fra Sinox, der er kendt for at levere en høj og holdbar kvalitet. Her er tale om produkter, som ikke blot arbejder godt sammen, men også matcher TV’er og højttalere fra mærker som Sonos og Sony. Sinox er nemlig flere forskellige ting, og derfor er alsidigheden på produkterne også meget stor. I sortimentet finder du blandt andet de populære TV-standere, som lader dig vinkle dit TV præcis, som du gerne vil. Ikke nok med at der er hjul på, som nemt lader dig flytte TV’et rundt, så lader beslaget dig også vinkle TV’et i sig selv.

Du kan heller ikke sige Sinox uden at sige kabler og adaptere, da det også er en stor del af sortimentet. På siden herunder finder du blandt andet AUX-kabler, mini jack-adaptere, HDMI-kabler og meget mere. Kablerne er i høj kvalitet og udført i solide materialer, som sikrer dig en lang levetid på dine køb. I vores sortiment findes også trådløse øretelefoner, højtalere og mange andre brugbare produkter.

Sinox – høj kvalitet til en fornuftig pris

Er du interesseret i at købe TV-standere, kabler, øretelefoner eller højtalere fra Sinox, er der flere gode grunde til at lægge din energi her hos Milo Lyd og Billede. Vi har nemlig ikke blot et stort udvalg af produkter – vi forhandler dem også til rigtig skarpe priser. Derudover sikrer vi dig også en effektiv levering, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine nye produkter.

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal købe – måske har du konkrete spørgsmål til kabler eller adaptere fra Sinox – er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan ringe til os på 36 41 00 11, og så vi de vejlede dig bedst muligt. Foretrækker du at have produkterne i hænderne, inden du køber, er du også altid velkommen i vores butik i Rødovre. Her er vores udvalg af produkter fra Sinox ligeledes stort.

Populære Brands