Viser alle 10 resultater

Er du på udkig efter en Sinox Bluetooth højtaler, som du kan have med dig over alt, er du havnet det helt rette sted. Her hos Milo Lyd og Billede har vi et stort udvalg af de populære højtalere fra Sinox, og du finder både vandtætte modeller, rejsehøjtalere og højtalere med 360 graders lyd. Se hele vores udvalg af Sinox Bluetooth højtalere lige her.

749,00 kr.
TILBUD
469,00 kr.
TILBUD
199,00 kr.
TILBUD
359,00 kr.
TILBUD
863,00 kr.
TILBUD
863,00 kr.

Tag din Sinox Bluetooth højtaler med dig overalt

Sinox Bluetooth højtalere er små kompakte højtalere uden ledning, der leverer en imponerende lydkvalitet til trods for deres beskedne størrelse. Det står dig altså frit for at tage den med dig, uanset hvor du skal hen. På siden herover finder du modeller, der er produceret specifikt som rejsemodeller, og det giver dem flere særlige karakteristika. Først og fremmest er de små og kompakte, og ofte har de en smart hank, så du nemt kan bære dem fra A til B. Derudover er de vandtætte og dermed helt oplagte at tage med til poolen eller til stranden.

Du kan også med stor fordel bruge din Sinox Bluetooth højtaler i hjemmet, da Bluetooth-funktionen gør, at du kan stille den hvor som helst og altid få rigtig god lyd. Er du til stereolyd, kan du vælge Split-modellen, hvor du kan dele højtaleren i to dele. Er du i tvivl om, hvilken Sinox Bluetooth højtaler der vil passe bedst til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os – enten på telefon 36 41 00 11 eller ved at besøge os i vores butik i Rødovre. Vi vil altid gerne hjælpe dig med gode råd og vejledning.

Find din Sinox Bluetooth højtaler hos Milo Lyd og Billede

Har du fundet den Sinox Bluetooth højtaler, du gerne vil investere i, er der flere fordele ved at købe den her hos Milo Lyd og Billede. Vi har det store udvalg og de skarpe priser, og derudover sørger vi også for at have en hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at kunne tage dine nye produkter i brug. Se nærmere på udvalget herover og find den Sinox Bluetooth højtaler, der passer bedst til dig og dine behov.

Populære Brands