Viser alle 11 resultater

Sætter du pris på god lyd og smukt design – måske i særdeleshed kombinationen heraf – kan du med fordel se nærmere på de innovative Sinox højtalere, vi forhandler her hos Milo Lyd og Billede. Højtalerne fra Sinox fås i forskellige versioner og modeller, der alle kendetegnes ved en høj kvalitet, og alt afhængigt af hvilken Sinox højtaler du vælger, får du enten en vandtæt model, 360 graders lyd eller kompakt design.

749,00 kr.
TILBUD
469,00 kr.
TILBUD
199,00 kr.
TILBUD
359,00 kr.
TILBUD
849,00 kr.
TILBUD
863,00 kr.

Fordelene ved de forskellige Sinox højtalere

Der er ingen tvivl om, at Sinox producerer højtalere til enhver smag, enhver pengepung og enhver lejlighed. Det illustrerer vi tydeligt med det alsidige udvalg af Sinox højtalere, du finder her hos Milo Lyd og Billede. Her finder du eksempelvis de små og kompakte rejsehøjtalere, som endda er vandtætte. De er helt optimale at pakke i tasken, hvis du skal på ferie eller blot ønsker at høre musik udendørs, da de fylder meget lidt og samtidig opfylder alle krav til god lyd. Er du til stereolyd og en 360 graders lydoplevelse, skal du se nærmere på Split-modellen. Her får du en Sinox højtaler, som du kan dele på midten og dermed placere forskellige steder i rummet.

Mange af de Sinox højtalere, som du finder her hos Milo Lyd og Billede, er bærbare, og det giver dig en stor fleksibilitet, uanset om du bruger dem i hjemmet eller på farten. Fælles for højtalerne fra Sinox er, at de er holdt på et prisniveau, hvor alle kan være med, og samtidig kendetegnes de ved en høj kvalitet, der gælder både lyd og design.

Se og oplev Sinox højtalerne i vores fysiske butik

Har du fundet en Sinox højtaler, som opfylder dine behov og samtidig lever op til alle dine krav til bærbare højttalere, er der rig mulighed for at gøre et godt køb her hos Milo Lyd og Billede. Som du ser på siden herover, har vi et bredt udvalg, og vi leverer dine køb inden for få hverdage. Har du desuden spørgsmål til noget – enten produkterne eller processen – er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan ringe til dem på 36 41 00 11, ligesom du også altid kan besøge os i vores butik i Rødovre. Her kan du også se nærmere på den udvalgte Sinox højtaler, inden du beslutter dig.

Populære Brands