Viser alle 16 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi de populære produkter fra Sinox One, der spænder lige fra smarte bærbare højttalere og praktiske højttalerbeslag til adaptere og solide kabler. Det, som kendetegner produkterne fra Sinox, er den høje kvalitet og det praktiske design, der forhandles til skarpe priser her hos os.

79,95 kr.
39,95 kr.

Sinox Era 100 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

179,95 kr.

Sinox Era 100 SONOS højttalerbeslag. Sort

Højttaler beslag og tilbehør

179,95 kr.
TILBUD

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

Original price was: 249,95 kr..Current price is: 189,00 kr..
TILBUD

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Sort

Højttaler beslag og tilbehør

Original price was: 249,95 kr..Current price is: 189,00 kr..
129,95 kr.
169,95 kr.
199,95 kr.

Sinox One – innovative produkter med god ydeevne

Hos Milo Lyd og Billede er vi stolt forhandler af produkterne fra Sinox One, og det er vi af flere grunde. Først og fremmest er Sinox One kendt for den høje kvalitet samt priser, der er holdt på et niveau, hvor alle kan være med. Derudover er der meget stor variation i udvalget, og på siden herunder finder du således både bærbare højttalere, kabler og meget mere.

Den bærbare højttaler fra Sinox One er en absolut kundefavorit, og det forstår vi godt. Først og fremmest er der god lyd, hvilket slet ikke er givet på forhånd, når der er tale om bærbare højttalere. Derudover er der skruet gevaldigt op for ekstra effekter som pop-up LED-lys, og Bluetooth højttaleren er tilmed også vandtæt. Vores udvalg af Sinox One produkter omfatter som sagt også kabler, og du finder blandt andet solide USB-C-stik i en både god og holdbar kvalitet, så du sagtens kan tage stikket med dig på farten, uden at det tager skade.

Få kompetent vejledning i forbindelse med køb af Sinox One

Når du køber Sinox One produkter her hos Milo Lyd og Billede, får du flere fordele med i købet. Ikke nok med at du får populære produkter at vælge mellem, så får du dem også til skarpe priser. Køber du ind online, sørger vi for en hurtig levering, og vi sætter en ære i at tilbyde en god service, så har du spørgsmål, må du endelig kontakte os

Foretrækker du at stå med produkterne i hånden, inden du køber, er du naturligvis mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Rødovre. Her har vi et udvalg af Sinox One produkterne udstillet, men vi kan dog ikke garantere, at udvalget online stemmer overens med udvalget i butikken.

Populære Brands