Viser alle 22 resultater

Sinox har leveret kvalitetstilbehør til både TV’er og højttalere i mange år, og her på siden finder du et varieret udvalg af kabler, stik og adaptere fra det anerkendte mærke. Vi har dermed alt det Sinox tilbehør du skal bruge for at kunne sikre optimal lyd- og billedkvalitet, uanset om du har et simpelt eller et kompliceret setup derhjemme. Sinox tilbehør er kendt for solid kvalitet og optimal ydeevne, og derfor har deres produkter også sikret sig en plads i udvalget her hos Milo Lyd og Billede.

49,95 kr.
79,95 kr.
39,95 kr.

Sinox fjernbetjening til LG

Fjernbetjeninger

199,95 kr.
129,95 kr.
169,95 kr.
199,95 kr.
69,95 kr.

Sinox Soundbar beslag Hvid Til SWB7260

Højttaler beslag og tilbehør

299,95 kr.

Alt i Sinox tilbehør til TV og højttaler

Sinox er et dansk brand, der har specialiseret sig i at producere elektronik og tilbehør til hjemmet – og de leverer udelukkende produkter i høj kvalitet. Vælger du Sinox tilbehør, er du dermed sikret et produkt, som er lavet til at blive brugt. De benytter solide og holdbare materialer, og deres produkter bærer tydeligt præg af, at der er fokus på de mest ”udsatte” områder – som for eksempel samlingerne.

Derfor finder du også deres produkter i udvalget her hos Milo Lyd og Billede, hvor vi forhandler både kabler, adaptere, stik og meget andet Sinox tilbehør. Vi har et indgående kendskab til både Sinox’ tilbehør og deres øvrige produktudvalg, og du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores fysiske butik, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Populære Brands