Viser 1–30 af 56 resultater

7.490,00 kr.
7.490,00 kr.

Sonos One SL Sort

Højttaler

1.490,00 kr.
2.090,00 kr.
2.090,00 kr.
TILBUD
3.689,00 kr.
TILBUD
3.689,00 kr.
Forudbestil fra den 13/9
Vis
3.699,00 kr.
TILBUD
6.595,00 kr.
TILBUD
15.995,00 kr.
3.398,00 kr.
TILBUD
2.698,00 kr.
TILBUD
12.778,00 kr.

Sonos Sonos Roam SL Bærbar højttaler Hvid

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.349,00 kr.
TILBUD
2.094,00 kr.
TILBUD
2.094,00 kr.
TILBUD
15.995,00 kr.

Højttalersystem fra SONOS

Sonos er det førende trådløse multi-rum højttalersystem på markedet. Det er nemt at bruge, og næsten alle musiktjenester er integreret i systemet.

Hos Milo Lyd & Billede fører vi hele udvalget af Sonos-højttalere og har mange års erfaring med systemet. Du bestemmer selv, om du vil have et helt nyt lydsystem fra bunden eller en enkelt højttaler til at starte med, på den måde kan du opgradere det senere. Her har du mulighed for Pricerunner Købsgaranti, som dækker helt op til 50.000 kr., hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Det kræver blot at du er Pricerunner medlem.

SONOS giver den bedste lyd i ethvert rum

Det trådløse lydsystem Sonos kan nemt installeres i alle rum i huset. Du tror måske, at det ville være kompliceret at installere et lydsystem i hele huset, men installationen er ganske nem og endda ligetil.

Hvis du har internetforbindelse og en smartphone, er det nemt at sætte en Sonos højttaler op. Dette system kan fungere fantastisk med enhver streaming musiktjeneste - vælg bare den rigtige app på din telefon f.eks. YouSee Musik, Spotify, Youtube eller lignende, og opsæt det med din trådløse højtalere, som forbindes gennem en app på din smartphone.

Du skal kun downloade appen, og så kan du styre alt direkte fra appen. Så hvis du vil høre noget musik, radio, podcast osv. går du bare direkte ind i Sonos-appen og vælger, hvad det er, du vil høre. Du kan også kontrollere, hvad alle lytter til, ved at forbinde din Sonos-systemkonto med deres konto på det samme wifi-netværk.

Opret selv den størrelse af system, som passer til dit behov

Sonos multirumslydsystem er designet, så du ikke behøver at fylde alle dine rum på én gang med musik. Du kan vælge og vrage, hvilke højttalere der passer bedst til forskellige rum i dit hjem og skabe det perfekte lydoplevelse til hvert rum. Har du behov for et mere “rent” look i rummet, hvor der ikke står et anlæg, men hvor du stadig ikke vil undvære den gode lydoplevelse? Så overvej at investere i 2 trådløse Sonos højtalere, som til sammen kan give dig en bedre lyd end ved en alenestående højtaler.

Et rigtigt system med ægte teknologi er dog overlegent, så den mulighed vil aldrig give ligeså god lyd. Hvis du vil have den bedste lytteoplevelse, er det bedst - for eksempel hvis du er i din stue - at have et rigtigt anlæg. Sonos-højttalere kan tilpasses, og du kan finde de perfekte højtalere til din personlige smag. Vi tilbyder produkter, der spænder fra moderigtigt til diskret, så der er noget til enhver stil. Du kan også have andre mindre højttalere placeret på væggen eller loftet. Der er masser af muligheder med Sonos højtalere, og der findes en løsning, som passer perfekt ind i dit hjem.

Hvis du ikke vil købe Sonos-højttalere til hele dit hus på én gang, så overvej at købe dem i partier. Dette giver dig mulighed for at fylde dine rum med lyde rum for rum, efterhånden som du har budgettet til det. Sonos har en række moderne trådløse højttalere. Med forskellige modeller at vælge imellem, kan du finde den perfekte højttaler til dine rum derhjemme. De kommer i forskellige størrelser, farver og designs, så de passer til den enkeltes behov.

Gør filmoplevelsen endnu bedre med Sonos til TV

Har du allerede et OLED- eller QLED-tv? Så er det ærgerligt ikke at have et lydanlæg, der er godt nok. Sonos komplementerer tv-oplevelsen og hjælper med at skabe det komplette film-, se-serie-, sportsvisningsmiljø, du ønsker.

SONOS SOUNDBAR

Vores Sonos soundbar som f.eks. Sonos Beam (Gen 2) eller Sonos Arc kan give dig en meget bedre lyd til dit fjernsyn, for ikke at nævne, hvor slanke disse højttalere ser ud. Ikke alene vil de se fantastiske ud under tv'et, men du vil også nyde en forbedring i kvaliteten af lyd. Soundbar fra Sonos er ikke iøjnefaldende, men i stedet bliver de nemt en naturlig del af din TV-skærm. Soundbaren kan så stilles på en hylde sammen med TV'et, hvis du ikke har et væghængt TV.

Fladskærms-tv kommer ikke med højttalere, der er gode nok til at matche deres høje billedkvalitet. Derfor er det afgørende at få en god højttalerløsning, hvis du vil have den bedste oplevelse. Dette sikrer, at du kan nyde så fantastiske kvaliteter, som fladskærme tilbyder i lyd, visuelle og ydeevne.

Surround sound med den perfekte Sonos løsning

Hvis du vil have den fordybende lydoplevelse, som en soundbar bare ikke kan give, så bør du overveje at få en Sonos surround sound løsning. Det er nemt og bekvemt at installere og giver dig den ultimative lydelskende oplevelse.

Du kan skabe surroundlyd med en Sonos soundbar. For at fuldende oplevelsen skal du tilføje to trådløse baghøjttalere og en valgfri trådløs subwoofer for også at få dybe bastoner.

Sonos trådløse musikunivers er det næste skridt i udviklingen af hjemmebiograf. Med en enkelt app kan du trådløst styre ikke kun dit lydsystem i stuen, men også dit tv og alle andre Sonos-højttalere i dit hjem. Det betyder, at den musik og de film, du elsker, altid vil være på den perfekte lydstyrke og basniveau.

Sonos gør det enkelt, ryddeligt og sjovt at leve med underholdning. De er de perfekte partnere til højttalere, soundbars og trådløse alt-i-én-systemer af høj kvalitet. Sonos trådløse musikunivers er det næste skridt i udviklingen af hjemmebiograf. Med en enkelt app kan du trådløst styre ikke kun dit lydsystem i stuen, men også dit tv og alle andre Sonos-højttalere i dit hjem. Det betyder, at den musik og de film, du elsker, altid vil være på den perfekte lydstyrke og basniveau.

Bestil dine Sonos Højtalere fra Milo Lyd & Billede

Hos Milo Lyd & Billede har vi solgt Sonos-produkter i årevis og kender dem ud og ind. Vi er erfarne og kan guide dig gennem valget af det rigtige system til dit hjem – bestil online eller kom ind i vores butik, hvis du er interesseret. Vi vil sikre, at det system, vi sammensætter, fungerer godt for dig og din stil, så du er glad, og din økonomi ikke er anstrengt.

Når du besøger en fysisk butik, har du en bedre ide om alle mulighederne. Du kan også selv opleve højttalerne, hvilket er en bedre måde at træffe din beslutning på end blot at læse om dem online.

Populære Brands