Viser alle 27 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et imponerende udvalg af de populære Sonos højttalere. Ser du nærmere på siden herunder, finder du både soundbars, smart højttalere, bærbare højttalere, udendørs højttalere og meget mere. Når det gælder Sonos, er den høje kvalitet altid en fællesnævner. Du vil dog også hurtigt opleve, at den moderne teknologi altid er indkapslet i lækkert design. Se hele udvalget af Sonos højttalere herunder.

TILBUD
6.995,00 kr.
TILBUD
6.995,00 kr.
TILBUD
3.647,00 kr.
TILBUD
1.990,00 kr.
TILBUD
1.990,00 kr.
TILBUD
3.438,00 kr.
TILBUD
3.438,00 kr.
3.689,00 kr.
TILBUD
6.595,00 kr.
TILBUD
8.798,00 kr.
TILBUD
8.798,00 kr.
2.249,00 kr.
2.249,00 kr.
TILBUD
3.695,00 kr.

Sonos Roam Bærbar højttaler Sort

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.499,00 kr.

Sonos Roam Bærbar højttaler Hvid

Bærbar Bluetooth Højttaler

1.499,00 kr.
TILBUD

Sonos Five White Højttaler

Aktive højttalere

4.399,00 kr.
TILBUD

Sonos Five Black Højttaler

Aktive højttalere

4.399,00 kr.
TILBUD
5.190,00 kr.
TILBUD
5.190,00 kr.
TILBUD
6.595,00 kr.

Fuldendte højttalersystemer fra Sonos

Sonos står bag det førende trådløse multi-rum-højttalersystem på markedet. Det er nemt at bruge, og næsten alle musiktjenester er integreret i systemet. Hos Milo Lyd & Billede fører vi hele udvalget af Sonos højttalere og har mange års erfaring med systemet.

Du bestemmer selv, om du vil have et helt nyt lydsystem fra bunden eller en enkelt Sonos højttaler til at starte med. På den måde kan du opgradere systemet senere, hvis du ønsker at etablere et fuldstændigt system, eller du flytter til et nyt sted, der har mere plads eller kræver flere højttalere.

Sonos giver den bedste lyd i ethvert rum

Sonos højttalere og det trådløse lydsystem kan nemt installeres i alle rum i huset, og selve installationen er helt ligetil. Hvis du har internetforbindelse og en smartphone, er det nemt at sætte en Sonos højttaler op. Dette system kan fungere fantastisk med enhver streaming musiktjeneste – vælg bare den rigtige app på din telefon f.eks. YouSee Musik, Spotify, Youtube eller lignende, og opsæt det med din trådløse Sonos højttalere, som forbindes gennem en app på din smartphone.

Du skal kun downloade appen, og så kan du styre alt direkte fra appen. Så hvis du vil høre musik, radio, podcast eller lignende, går du bare direkte ind i Sonos-appen og vælger, hvad du vil høre. Du kan også kontrollere, hvad alle lytter til, ved at forbinde din Sonos-systemkonto med deres konto på det samme wi-fi-netværk.

Opret selv den størrelse af system, som passer til dit behov

Sonos multi-rums-lydsystem er designet, så du ikke behøver at fylde alle dine rum med musik på én gang. Du kan frit vælge, hvilke Sonos højttalere der passer bedst til forskellige rum i dit hjem og skabe den perfekte lydoplevelse til hvert rum. Har du behov for et mere “rent” look i rummet, hvor der ikke står et anlæg, men hvor du stadig ikke vil undvære den gode lydoplevelse? Så overvej at investere i to trådløse Sonos højttalere, som til sammen kan give dig en bedre lyd end en enkelt højtaler.

Sonos højttalere kan tilpasses, og du kan finde de perfekte højtalere til din personlige smag. Vi tilbyder produkter, der spænder fra moderigtigt til diskret, så der er noget til enhver stil. Du kan også have andre mindre højttalere placeret på væggen eller loftet. Der er masser af muligheder med Sonos højttalere, og der findes med sikkerhed en løsning, som passer perfekt ind i dit hjem.

Hvis du ikke vil købe Sonos højttalere til hele dit hus på én gang, så overvej at købe dem i partier. Dette giver dig mulighed for at fylde hele dit hjem med god lyd rum for rum, efterhånden som du har budgettet til det. Der findes en lang række moderne trådløse Sonos højttalere, som kommer i forskellige størrelser, farver og design, så de passer til den enkeltes behov.

Sonos soundbars er et godt valg til TV’et

Vores Sonos soundbar som f.eks. Sonos Beam (Gen 2) eller Sonos Arc kan give dig en meget bedre lyd til dit fjernsyn, for ikke at nævne, hvor slanke disse højttalere ser ud. Ikke alene vil de se fantastiske ud under TV’et, men du vil også nyde en forbedring i kvaliteten af lyd. Soundbar fra Sonos er ikke iøjnefaldende, men i stedet bliver de nemt en naturlig del af dit TV-setup. Soundbaren kan så stilles på en hylde sammen med TV’et, hvis du ikke har et væghængt TV.

Surroundsound med den perfekte Sonos løsning

Hvis du vil have den fordybende lydoplevelse, som en soundbar bare ikke kan give, så bør du overveje at få en Sonos surroundsound-løsning. Det er nemt og bekvemt at installere og giver dig den ultimative lyd-oplevelse. Du kan skabe surroundsound-lyd med en Sonos soundbar. For at fuldende oplevelsen skal du tilføje to trådløse baghøjttalere og en valgfri trådløs subwoofer for også at få dybe bastoner.

Sonos trådløse musikunivers er det næste skridt i udviklingen af hjemmebiograf. Med en enkelt app kan du trådløst styre ikke kun dit lydsystem i stuen, men også dit TV og alle andre Sonos-højttalere i dit hjem. Det betyder, at den musik og de film, du elsker, altid vil være på den perfekte lydstyrke og basniveau.

Bestil dine Sonos højttalere fra Milo Lyd & Billede

Hos Milo Lyd & Billede har vi solgt Sonos højttalere og andre produkter i årevis, og vi kender dem ud og ind. Vi er erfarne og kan guide dig gennem valget af det rigtige system til dit hjem – bestil online eller kom ind i vores butik, hvis du er interesseret. Vores udvalg er stort, og de mest populære produktserier som Roam, Five, Move, Connect, Sub og Play er repræsenteret lige her hos os.

Populære Brands