Viser alle 10 resultater

Sonos Arc soundbaren kendetegnes ved en yderst høj lydkvalitet og et stilrent design, der passer ind i langt de fleste hjem. Kombinationen af disse to gør den til et oplagt valg, hvis du ønsker at optimere TV-setuppet derhjemme, men den populære soundbar fra Sonos kan også bruges til streaming af musik, lydbøger og podcasts samt gaming. Mulighederne er mange med Sonos Arc, men uanset hvordan den bruges, er du sikret imponerende og realistisk lyd.

TILBUD
Original price was: 7.490,00 kr..Current price is: 5.895,00 kr..
TILBUD
Original price was: 7.490,00 kr..Current price is: 5.895,00 kr..
TILBUD
Original price was: 14.897,00 kr..Current price is: 12.485,00 kr..
TILBUD
Original price was: 14.897,00 kr..Current price is: 12.485,00 kr..
TILBUD
Original price was: 29.095,00 kr..Current price is: 23.181,00 kr..
TILBUD
Original price was: 29.095,00 kr..Current price is: 23.181,00 kr..
TILBUD
Original price was: 18.396,00 kr..Current price is: 16.830,00 kr..
TILBUD
Original price was: 18.396,00 kr..Current price is: 16.830,00 kr..
TILBUD
Original price was: 21.496,00 kr..Current price is: 17.833,00 kr..
TILBUD
Original price was: 21.596,00 kr..Current price is: 17.833,00 kr..

Sonos Arc soundbaren passer ind i alle setups

Soundbaren er efterhånden blevet en vigtig del af et velfungerende TV-setup, og derfor findes der i dag mange forskellige modeller på markedet. Her hos Milo Lyd og Billede fører vi et nøje udvalgt sortiment af soundbars fra den anerkendte producent Sonos, og Sonos Arc er en af de muligheder, vi anbefaler. Den smarte soundbar fra Sonos kombinerer nemlig smart design med innovativ teknologi, så du ikke blot er sikret en imponerende lydkvalitet, men også en soundbar, der naturligt passer ind i de fleste setups og de fleste hjem.

Vælg mellem Sonos Arc hvid eller sort, alt afhængigt af hvilken stil der matcher dit setup eller din indretning bedst. Vi forhandler begge dele her hos Milo Lyd og Billede, hvor du også finder andre gode soundbar-serier fra Sonos og en masse praktisk tilbehør hertil som standere, vægbeslag og meget andet, der lader dig gøre din soundbar til en naturlig del af dit hjem. Sonos Arc fungerer godt i alle rum, og den kan desuden bruges til at sikre optimal lydkvalitet, både når du ser film og serier, men også når du lytter til musik, podcasts og lydbøger eller gamer. Selvom en soundbar typisk bruges sammen med fladskærms-TV, så er Sonos Arcs primære formål at sikre dig god lyd – uanset hvilken kilde den tilsluttes.

Sonos Arc – flot design med smarte funktioner

Den primære fordel, du får ved at vælge Sonos Arc, er den omsluttende lydoplevelse. Sonos Arc er nemlig en af de bedste Dolby Atmos soundbars på markedet, og den understøtter en imponerende høj lydkvalitet og en realistisk 3D-lyd gennem Dolby Atmos surround. Uanset om du skal bruge en soundbar, der lader dig leve dig helt ind i musik, film eller spil – eller måske lidt af hvert – så har Sonos Arc teknologien og softwaren, der kan sikre dig den ultimative lydoplevelse.

Det særlige design lader desuden Sonos Arc udsende lyd i en 270 graders vinkel, og dette giver mulighed for at skabe en særligt realistisk lyd, der ikke kun møder tilhøreren fra en eller to specifikke vinkler. Gennem Trueplay har du endda mulighed for at tilpasse lyden, så den matcher det specifikke rum, den afspilles i, og ønsker du en fuldstændig surroundsound-effekt, kan Sonos Arc soundbaren parres med andre højttalere fra Sonos’ sortiment. Sonos giver dig på den måde alle muligheder for at etablere det perfekte setup, uanset hvordan du ønsker at bruge soundbaren og dens mange funktioner.

Oplev en verden til forskel med Sonos Arc

Det er dog ikke kun i forhold til lydkvaliteten, at du vil opleve en stor forskel fra andre soundbars, hvis du vælger Sonos Arc. Den smarte højttaler er nemlig både nem at sætte op og enkel at betjene, sådan at alle kan få glæde af den imponerende soundbar. Uanset om man foretrækker at bruge stemmestyring, den praktisk app eller en traditionel fjernbetjening. Når Sonos Arc tilsluttes TV’et med HDMI eARC, synkroniseres den nemlig automatisk med din fjernbetjening.

Det faktum, at soundbaren understøtter HDMI eARC betyder også, at den giver mulighed for overførsel af lyd i en langt højere kvalitet, end det man kender fra traditionel HDMI. Derudover har højttaleren også en smart touchbetjening, som betyder, at du kan justere lydstyrke og meget mere med en simpel berøring oven på højttaleren.

Populære Brands