Viser alle 2 resultater

Sonos Beam Gen 2 er en smart soundbar med en række muligheder. Den smarte højttaler fra Sonos er ikke bare perfekt til TV-hyggen, hvor lydsiden skal være i top, den gør også gaming, musik og podcast endnu bedre.

Designet er smukt og brugervenligt, så du let og elegant kan styre højttaleren via Sonos-appen, din fjernbetjening, din stemme eller måske Apple AirPlay 2. Aldrig har det været nemmere – eller lydt bedre – at streame!

TILBUD
3.647,00 kr.
TILBUD
3.647,00 kr.

Sonos Beam Gen 2 har fem kraftige højttalere

Med Sonos Beam Gen 2 får du ikke bare én, men hele fem højttalere. Den aflange soundbar er nemlig fremstillet med fem kraftfulde højttalere, som gør, at du nemt får fyldt hele rummet med lyd. Og ikke bare en hvilken som helst lyd, men klare toner og dybe basser, der gør oplevelsen ekstra god. Sonos Beam Gen 2 er den nyeste generation af den smarte soundbar fra Sonos, og den er udstyret med en hurtigere processor end forgængeren. Det betyder, at lyden har mere klarhed, dybde og bredde. Den nye soundbar understøtter også lydformater i højere opløsninger end hidtil – heriblandt Dolby Atmos. Der er altså tænkt over hver en detalje, så du kan få den bedst mulige lyd ind i dit hjem.

Smart soundbar til TV, musik og podcast

Sonos Beam Gen 2 passer perfekt under dit fladskærms-TV. Her er den klar til at tage film- og serieoplevelsen til et helt nyt niveau med fantastisk dynamiske lydsider. Du kan synkronisere soundbaren med din fjernbetjening, så det bliver endnu nemmere at betjene TV og lyd. Men soundbaren gør sig også godt i en række andre situationer. Når fjernsynet er slukket, kan du således bruge højttaleren til at lytte til musik, podcast, radio eller måske lydbøger. Du kan tilmed slå taleforbedring til i appen, så menneskestemmer bliver fremhævet og træder krystalklart frem.

Du kan altså benytte den smarte soundbar til en række forskellige formål. Den er nem og fleksibel at betjene via Sonos-appen eller touch-funktionen på barens top, hvor du kan indstille lydstyrken og afspille musik med videre efter behov. Med Apple AirPlay 2 er det også muligt at sende lyd direkte fra din iPhone, iPod eller Mac, og du kan bede Siri om at indstille lyden. Derudover kan du benytte Google Assistent til at sætte din alarm eller tjekke de seneste nyheder. Det eneste, du skal gøre, er at åbne munden.

Sonos Beam Gen 2 i smukt og holdbart design

Sonos Beam Gen 2 er en smart soundbar med et lige så smart design. Den er ikke bare enormt nem at bruge, men ser også smuk ud i ethvert hjem. Designet er elegant og moderne, og højttaleren udgør langt fra et forstyrrende element. Tværtimod får den TV-hjørnet til at se endnu mere eksklusivt ud. På den måde kan du have glæde af din nye Sonos Beam Gen 2 mange år frem, ikke mindst fordi den er udformet i holdbare materialer. Og det er en god ting, for man kan hurtigt blive afhængig af den ekstraordinært gode lyd og de mange muligheder for at streame alt fra film og serier til musik og nyheder.

Sonos Beam Gen 2 passer naturligt ind på TV-bordet, men du kan også overveje at investere i et Sonos Beam vægbeslag, hvis din indretning fungerer bedst, når soundbaren er monteret på væggen. Beslaget er så godt som usynligt, så løsningen bliver både elegant, praktisk og stilren.

Populære Brands