Viser alle 2 resultater

Sonos Beam soundbaren er en god kvalitetsløsning fra Sonos, der sikrer dig en kombination af flot design, god lyd og mange smarte funktioner. Derfor er den naturligvis også at finde her hos Milo Lyd og Billede – ikke mindst da den smarte soundbar kan tilsluttes både TV, telefon og flere andre enheder. På den måde kan du nyde sublim lydkvalitet fra Sonos Beam, både når du ser film, hører musik og spiller spil.

TILBUD
3.199,00 kr.
TILBUD
3.199,00 kr.

Sonos Beam kombinerer flot design og smarte funktioner

Sonos Beam er udviklet til at være en soundbar, der uden problemer kan indgå i ethvert TV-setup. Det smarte design er både stilrent og tidløst, og det kan derfor matches med de fleste typer elektronik og enhver indretningsstil. Soundbars benyttes typisk sammen med fladskærms-TV, men vælger du at investere i Sonos Beam, får du meget mere end en praktisk og flot højttaler til fjernsynet. Den kan nemlig både tilsluttes din telefon, dit gaming-setup og flere andre enheder, så du kan tilpasse den smarte soundbar fra Sonos til netop dine behov.

Idet Sonos beam understøtter alt fra stemmebetjening til parring med andre af Sonos’ højttaler-serier, giver den anerkendte producent dig mulighed for at etablere lige netop det lydsystem, du har behov for. Forbinder du den med en virtuel assistent, kan du styre mange af soundbarens funktioner direkte med stemmen, og forbinder du den med til telefon, får du endnu flere muligheder. Herfra kan du nemlig afspille både musik, lydbøger og podcasts samt tilgå Sonos’ app, som gør det nemt for dig at betjene soundbaren og parre den med andre højttalere.

Få en forbedret lydoplevelse med Sonos Beam gen. 2

Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi den populære Sonos Beam gen. 2, og tager man et kig på teknologien under det smarte design, finder man en hurtig processor, der leverer en imponerende lydoplevelse. Lyden er både klar og har en god dybde, hvilket går godt i spænd med soundbarens gode surroundsound-egenskaber. Disse kan du desuden optimere endnu mere ved at investere i et par højttalere fra f.eks. Sonos One serien – som du også finder i udvalget her på siden.

Den nye HDMI eARC forbindelse giver desuden mulighed for overførslen af lyd i langt højere opløsning, hvilket også er grunden til at Sonos Beam understøtter Dobly Atmos. Dette i sig selv gør soundbaren i stand til at afspille lyd med surroundsound-effekt og en imponerende rummelighed, men du får den fuldendte effekt, hvis du parrer Sonos Beam med flere højttalere fra Sonos. I alle tilfælde vil du næppe blive skuffet over den lydkvalitet, Sonos Beam leverer, så det kommer helt an på, hvor avanceret et lydsystem, du ønsker at etablere.

Gør Sonos Beam til en naturlig del af dit hjem

Køber du en Sonos Beam i flot design, er det ikke svært at gøre soundbaren til en naturlig del af dit setup, men der findes produkter, som kan gøre det endnu nemmere. Med et praktisk vægbeslag kan du hænge soundbaren på væggen sammen med TV’et eller alene, hvis du ønsker mere plads på TV-møblet. Her hos Milo Lyd og Billede har vi f.eks. vægbeslag til flere af Sonos’ soundbars og højttalere, og det er faktisk også muligt at få standere til flere modeller. På den måde kan du placere højttalerne, så de giver den mest omsluttende effekt. De praktiske beslag giver også mulighed for at gøre din Sonos Beam gen. 2 til en naturlig del af setuppet, hvis du ikke har et TV-møbel, eller du blot foretrækker at have TV og højttalere hængende på væggen.

Populære Brands