Sonos One Gen 2 er den anden generation af de populære højttalere fra Sonos. Her får du endnu bedre lyd og en række topmoderne funktioner. Eksempelvis kan du styre din højttaler ved at snakke til Google Assistant på dansk.

Du kan også oprette trådløs forbindelse til dine andre Sonos-højttalere i hjemmet, så du får det perfekte lydsystem. Skru op for lyden og kom i gang!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Skab et imponerende lydsystem med Sonos One Gen 2

Du kan med fordel starte eller udbygge dit lydsystem med Sonos One Gen 2. De smarte højttalere gør sig godt i alle hjemmets rum, så du kan nyde god lyd i hjemmebiografen såvel som i stuen, i soveværelset og i køkkenet. Ja, Sonos One Gen 2 tilmed fugtresistente, hvilket betyder, at du også kan bruge dem på badeværelset og i haven – såfremt det altså ikke står ned. Hvis du gerne vil have ekstra lækker og detaljeret stereolyd, er det bare at placere to højttalere i det samme rum. Det er en fantastisk løsning i hjemmebiografen, hvor man gerne vil have en omsluttende surroundsound. Så kan man virkelig leve sig ind i filmen eller yndlingsserien.

Du får dermed dyb, bred og fyldig lyd i alle afkroge af hjemmet ved at gøre Sonos One Gen 2 til en del af dit lydsystem. Kvaliteten er endnu bedre end den første generation af højttalerne, processoren er opdateret, og hukommelsen er øget. Og eftersom Sonos hele tiden opdateres med nye funktioner og tjenester, vil højttaleren kun blive bedre med tiden.

Se film og stream musik med Sonos One Gen 2

Sonos One Gen 2 beriger dig med en række muligheder for at sætte lyd på dit liv. Med højttaleren kan du tilgå mere end 80 forskellige streamingtjenester, en lang række on-demand-tjenester, online radio, podcasts, lydbøger og diverse downloads. Du kan også høre YouSee Musik på din Sonos One Gen 2. Der er altså alle muligheder for at sprede god musik i dit hjem. Sonos One Gen 2 kan optimere alt fra din TV-krog til gaming-værelset og rummet, hvor der skal være stor fest med høj musik. Der er ingen grund til at lade sig begrænse.

Smukt design, stemmestyring og brugervenlighed

Ikke nok med at Sonos One Gen 2 sikrer dig en høj lydkvalitet, så passer det elegante design med sikkerhed også naturligt ind i dit hjem og din indretning. Det gør sig nemlig godt i langt de fleste moderne boliger, da det er kompakt og enkelt, så det er lækkert at se på uden at forstyrre øjet. Faktisk kan det gøre køkken som stue og soveværelse endnu flottere, samtidig med at rummet bliver udstyret med lyd af den bedste kvalitet.

Du finder to modeller i vores sortiment: Sonos One Gen 2 hvid og Sonos One Gen 2 sort. Du går næppe galt i byen med nogen af dem, og du kan også blande farver efter behov. Således er det måske en Sonos One Gen 2 i hvid, der passer ind i dit soveværelse, mens en Sonos One Gen 2 i sort gør sig bedre på badeværelset. Det er helt op til dig, og du kan indrette dit lydsystem, så det passer bedst muligt ind i din individuelle smag og stil.

Designet er naturligvis ikke bare smukt, men også brugervenligt og forsynet med den nyeste teknologi. Således kan du benytte touch-funktionen såvel som Sonos-appen og stemmefunktionen. Du behøver altså ikke røre en finger for at afspille dén sang, du har på hjernen netop nu.

Populære Brands