Sonos One SL er de perfekte højttalere til hjemmebiografen, hvor de kan skabe lækker surroundsound. Men det er ikke kun i hjemmets biograf, at Sonos tilbyder skønne lydoplevelser.

Faktisk gør deres højttalere sig godt i alle rum, hvor du gerne vil nyde musik, podcasts, lydbøger eller de seneste nyheder. Sonos One SL gør det således muligt at kreere et lydsystem, som fylder hele dit hjem med sprøde toner.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Få detaljeret stereolyd med Sonos One SL

Der er ikke nogen tvivl om, at du er sikret en imponerende lydkvalitet, hvis du vælger de smarte højttalere fra Sonos One SL-serien. Den mikrofonfri højttaler er nemlig kraftfuld og giver en rig lyd, der fylder hele rummet. Ikke desto mindre kan du med fordel parre højttalerne og få en endnu bedre lyd, hvis du vil have det bedste af det bedste. Dermed kan du nemt skabe et lydsystem, der fylder hele hjemmet med musik, podcast eller nyheder. Med en Sonos One SL højttaler i hvert et rum får du overraskende kraftig lyd, uanset hvor du befinder dig.

Du kan vælge mellem Sonos One SL hvid eller sort, men designet ændrer ikke på det faktum, at lyden bliver ekstra detaljeret og en langt bedre oplevelse for dem, der lytter med. Nu får du effektiv stereo-separation, og du kan også bruge højttalerne til at skabe surroundsound i hjemmebiografen. Så bliver filmaftenen ikke meget bedre.

Brugervenligt design der er nemt at bruge

Sonos One SL kan monteres hvor som helst, og så har højttaleren et meget brugervenligt design. Via berøringsknapperne kan du let og elegant indstille lydstyrken og afspille musik. Du kan også streame lyd direkte fra din iPhone og din iPad, så den flyder ud af højttalerne. Siri sidder klar til at afspille Apple Music, hvis bare du beder hende om det. Der er altså mange muligheder med Sonos One SL, som er nem at have med at gøre. Det er en stor fordel for dig, der holder af at sætte lyd på hverdagen eller weekenden.

Foretrækker du Sonos One SL i hvid eller sort?

Det brugervenlige design på højttaleren er ikke bare praktisk, men også stilrent. Du kan vælge mellem Sonos One SL i hvid og sort, og begge modeller passer smukt ind i de fleste rum. Linjerne er rene, designet er kompakt, og højttaleren er på én gang diskret og værd at kigge på en ekstra gang. Den har et udtryk, der trives i alverdens moderne hjem – sikkert også hjemme hos dig.

Du kan også overveje at blande sorte og hvide højttalere. Således kan du udstyre hjemmebiografen med sorte Sonos One SL højttalere og køkkenet med hvide Sonos One SL højttalere – eller lige præcis dén kombination, der passer ind i din smag og indretning. Det er naturligvis helt op til dig.

Fugtresistent højttaler til badeværelset

Som nævnt kan du kreere et genialt lydsystem med Sonos One SL, der får tonerne til at flyde i hele dit hjem. Du kan tilføje to højttalere i de rum, hvor du vil have stereolyd – eksempelvis hjemmebiografen – og nøjes med en enkelt i andre. Højttaleren er designet til at være smuk og funktionel i alle rum og miljøer lige fra soveværelset til badeværelset. Den er desuden skabt i et fugtresistent materiale, hvilket betyder, at den trives helt fint på badeværelset. Du skal altså ikke holde dig tilbage fra at skrue højt op for musikken, når du står under den varme bruser!

Populære Brands