Viser alle 2 resultater

Sonos One er en serie af smarthøjttalere, der giver dig optimale muligheder for at etablere lydsystemer i dit hjem. De smarte højttalere fra Sonos kan nemlig både placeres i forskellige rum, så du kan sprede lydoplevelsen igennem dit hjem, eller i samme rum, hvor de vil supplere hinanden. Brugen af Sonos One højttalerne afhænger helt af dine præferencer, men de giver mulighed for alt fra stemmestyring og musikstreaming til etableringen af surroundsound-systemer.


Sonos One - god lyd og gennemtænkt design

Sonos er kendt for at levere nogle af markedets mest solgte og gennemtestede lydsystemer, og Sonos One serien er et glimrende eksempel herpå. De smarte højttalere kendetegnes ved et simpelt design, der er let at lære at bruge, og som passer ind i ethvert hjem. Ikke desto mindre – eller måske netop derfor – er de i stand til at tilbyde dig en imponerende lydoplevelse, da de individuelle Sonos One højttalere er overraskende kraftfulde på trods af deres beskedne størrelse. Og så er de designet til at arbejde sammen.

Det er helt op til dig at vurdere, om du foretrækker at placere højttalerne i flere forskellige rum og skabe en sammenhængende lydoplevelse igennem hjemmet, eller du foretrækker at placere dem i samme rum for at give lyden flere detaljer. Sonos One højttalerne fungerer nemlig både som individuelle højttalere og som et samlet lydsystem, hvortil du kan tilkoble så mange højttalere, du har brug for. De arbejder også godt sammen med Sonos’ soundbars, og her kan kombinationen af en soundbar og flere Sonos One højttalere give dig mulighed for at skabe en surroundsound-effekt i såvel stuen som alle hjemmets andre rum.

Sonos One giver dig rigtig mange muligheder

Netop muligheden for at tilpasse lydsystemet og brugen af Sonos One højttalerne efter dine individuelle præferencer og det pågældende rum er noget af det, der gør serien så populær. Dertil kommer, at Sonos One højttalerne også har mange smarte funktioner som bl.a. stemmestyring, og at de desuden giver dig mulighed for streaming af musik, lydbøger, podcasts og meget mere direkte fra din telefon. Du kan dermed nyde alle dine favorittjenester via det smarte højttalersystem, og nogle modeller er endda kompatible med AirPlay2.

Der er dermed tale om et utroligt simpelt, men alligevel alsidigt system, som lader dig skræddersy din lydoplevelse efter individuelle forhold. Uanset om du ønsker at kunne leve dig helt ind i film- eller spiluniverser, fordybe dig i musik eller nyde en god lydbog eller et podcast, mens du bevæger dig rundt i huset, så hjælper Sonos One dig godt på vej.

Sonos One designet passer godt ind i alle hjem

Ikke nok med at Sonos One serien giver mulighed for individuel tilpasning af lydoplevelsen, så passer det stilrene design også ind i alle hjem. Det er holdt enkelt og i klassiske farver som sort og hvid, så du har mulighed for at matche højttalerne med indretningen i det pågældende rum og den elektronik, Sonos One højttalerne skal arbejde sammen med. Man går sjældent galt i byen med valget af sort eller hvid, og takket være højttalernes beskedne størrelse, kan de placeres mange forskellige steder. De kan faktisk tilmed placeres på væggen bag sofaen, hvis man ønsker surroundsound-effekt, så man kan få den helt autentiske oplevelse.

Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi både Sonos One i flere forskellige varianter, og vi sælger dem både enkeltvis og i par, så du har mulighed for at starte fra bunden og tilkøbe nye højttalere til dit lydsystem løbende. Er det tid til at opgradere setuppet derhjemme? Så gå på opdagelse her på siden eller kig forbi vores Sonos shop i Rødovre Centrum, hvor du har mulighed for at få en demonstration af det alsidige lydsystem.

Populære Brands