Viser 1–30 af 44 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et kæmpe udvalg af forskellige Sonos ophæng. Har du en højttaler fra Sonos, giver det rigtig god mening med et ophæng til den. På den måde kommer lyden bedre rundt i rummet, og samtidig kan du med et eller flere Sonos ophæng også få styr på dine ledninger – såfremt du ikke har trådløse højttalere.

TILBUD
1.499,00 kr.
TILBUD
544,00 kr.
995,00 kr.
TILBUD
645,00 kr.
TILBUD
1.129,00 kr.
595,00 kr.
TILBUD
595,00 kr.
TILBUD
1.129,00 kr.
899,00 kr.
TILBUD
249,00 kr.

Sonos 1 stk. Hvid Original Vægbeslag SS1WMWW1

Højttaler beslag og tilbehør

499,00 kr.
TILBUD
599,00 kr.

Sonos Hvid Move Wall Hook Vægbeslag

Højttaler beslag og tilbehør

249,00 kr.
TILBUD
299,00 kr.
TILBUD
TILBUD
447,00 kr.
TILBUD
TILBUD
TILBUD
TILBUD

Stort udvalg af praktiske Sonos ophæng

Er du på udkig efter et smukt og praktisk Sonos ophæng til din højttaler, er du havnet det rette sted. Vi har nemlig et stort antal forskellige ophæng, der passer til de forskellige Sonos højttalere på markedet. Når det gælder ophæng til Sonos højttalere, er der flere velkendte brands i spil. Sonos har naturligvis lavet deres egne bud på smukke og stilrene Sonos ophæng, men iblandt vores produkter finder du også ophæng fra brands som Flexson, Sanus, Cavus og Vogels.

De er selvfølgelig alle kompatible med Sonos’ højttalere, men du skal være opmærksom på, om de nu også passer til den model, du har derhjemme. Sonos er kendt for at lave deres produkter og højttalere i hvid og sort, og den samme stil går igen i udvalget af Sonos ophæng. Du har altså rig mulighed for at matche højttaler og ophæng på bedste og pæneste vis.

Find de rigtige Sonos ophæng her hos os

Med et Sonos ophæng giver du lyden de allerbedste forudsætninger hjemme hos dig, da du ved at hænge din højttaler op, spredes lyden optimalt i rummet. Derudover får du gavn af det visuelle løft, som det giver at hænge sine højttalere ordentligt op. Er du imidlertid i tvivl om, hvilket Sonos ophæng der passer til lige netop den højttaler, du har derhjemme, er du altid velkommen til at kontakte os – enten via hjemmesiden her eller direkte i vores butik i Rødovre. Når du handler hos os, skal det være nemt, og det strækker vi os rigtig langt for at opfylde. Du får for eksempel altid et stort udvalg af de produkter, du leder efter, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige type.

Populære Brands