Viser alle 4 resultater

Med en Sonos Play 1 får du en banebrydende lydoplevelse pakket ind i et elegant, kompakt format.

Vælg det perfekte soundtrack til ethvert øjeblik og opdag en verden af dybde og detaljer. Trådløs streaming i en uovertruffen lydkvalitet gør Sonos Play 1 til den ultimative højttaler til at fylde dit hjem med musikalsk magi.

TILBUD
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 393,00 kr..

Værd at vide om Sonos Play 1 højttaleren

Sonos Play 1 er en trådløs højttaler, der blev produceret af Sonos tilbage i 2013, og som var en af de første højttalere i Sonos’ populære multiroom-lydsystemserie. Med Sonos Play 1 får du en kompakt højttaler med et stilfuldt og enkelt design. Det får højttaleren til at passe ind i ethvert hjem, uanset hvilken indretningsstil du måtte have. Blandt andet bestemmer du selv, om du gerne vil have højttaleren i sort eller hvid. Lydmæssigt er højttaleren udstyret med to indbyggede klasse D-forstærkere og to højttalerenheder, der leverer en fyldig og balanceret lyd. Højttaleren er designet til at levere høj kvalitetslyd til både musik og andre lydkilder – såsom streamingtjenester, podcasts eller internetradio.

Play 1 er en del af Sonos’ trådløse økosystem, der gør det muligt for dig at forbinde flere Sonos-højttalere sammen i et multiroom-setup. Dette betyder, at du kan have højttalere placeret i forskellige rum i dit hjem og synkronisere dem til at afspille samme musik. Du kan også sætte dem til at spille forskellig musik. Du kan også styre Sonos Play 1 og andre Sonos-højttalere via den tilhørende app på din smartphone, tablet eller computer.

Praktisk tilbehør til Sonos Play 1 højttaleren

Hvis du gerne vil have det optimale ud af din Sonos Play 1 højttaler, skal du også anskaffe dig det rette udstyr – hvilket vi naturligvis også gerne hjælper dig med. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af forskelligt slags udstyr, og du kan blandt andet finde højttalerstande, strømkabler og vægbeslag her i webshoppen. Det er nemlig vigtigt, at du får anbragt dine højttalere et forsvarligt sted. På den måde minimerer du risikoen for, at de falder ned. Derudover har placeringen af højttalerne også betydning for lydoplevelsen. Hvis du er i tvivl om, hvor du bør placere din Sonos Play 1 højttaler, kan du altid spørge os. Vi har faguddannede montører og et erfarent personale, der hellere end gerne deler ud af deres viden.

Få kompetent rådgivning med i handlen

Der er flere gode grunde til at købe din Sonos Play 1 højttaler, eller udstyret hertil, hos Milo Lyd og Billede. Først og fremmest giver vi dig en rådgivning, der gør en verden til forskel. Vi er selv lydentusiaster, og derfor kan vi også besvare alle de spørgsmål, som du måtte have. Derudover tilbyder vi dig også et stort udvalg af flere Sonos produkter i både sort og hvid. Det giver dig mulighed for at finde netop det Sonos produkt, som du står og mangler.

Når du køber dine Sonos produkter hos os, bestemmer du helt selv, om du gerne vil købe dem i butikken eller her på siden. Hvis du vælger at købe dine produkter online, er du naturligvis også sikret en tryg handel. Vores webshop er nemlig certificeret med e-mærket.

Populære Brands