Viser et enkelt resultat

Her hos Milo Lyd og Billede finder du den populære Sonos Ray soundbar til en yderst skarp pris. Med Sonos Ray får du lyd i absolut topkvalitet, og du har endda mulighed for at tilpasse den dit øvrige TV-setup derhjemme. Vi forhandler den nemlig både i sort og hvid.

TILBUD
9.175,00 kr.

Sonos Ray leverer lyd på et helt nyt niveau

Du har måske investeret i et rigtigt godt nyt TV, så du kan få det maksimale ud af dine yndlingsprogrammer, – film og -serier, og gode billeder gør da også TV-oplevelsen rigtig god. Du vil dog hurtigt lægge mærke til, at spiller lyden ikke, så får du bare ikke det fulde ud af oplevelsen. Det er heldigvis et problem, der er let at løse. Her hos Milo Lyd og Billede finder du nemlig flere gode lyd-løsninger – som f.eks. den populære Sonos Ray soundbar. Sonos Ray er en lille og smart TV-soundbar, som er nem at betjene, og som giver dig en helt sublim lyd. Selvom du i forvejen har et TV med gode højttalere, vil en soundbar fra Sonos Ray serien løfte din lydoplevelse betragteligt.

Soundbaren er lavet i et let og lækkert design, og med sine kun 55 cm i bredden kan den stå på enhver hylde eller møblet under dit TV. Du placerer den blot der, hvor den skal stå, hvorefter du nemt og hurtigt tilslutter den. Derefter vil du have glæde af stor lyd, uanset om du er til sport, dramatiske film, rom coms eller noget helt fjerde.

Fuldend dit setup med Sonos Ray soundbaren

Sonos Ray soundbaren er dermed et oplagt valg til mange forskellige TV-setups, og bliver du her hos Milo Lyd og Billede har du de bedste forudsætninger for at finde den rigtige type. Vi har nemlig indgående kendskab til Sonos’ sortiment, og vi stiller gerne vores erfaring med deres produkter til rådighed for dig. Du har også mulighed for at besøge vores fysiske butik i Rødovre centrum, hvis du gerne vil opleve soundbaren inden du tager en endegyldig beslutning. Har du først besluttet dig for at optimere dit setup med en Sonos Ray soundbar, er der dermed flere fordele ved at blive her hos os, hvor prisen desuden både er skarp og konkurrencedygtig.

Populære Brands