Med Sonos Roam SL har den amerikanske elektronikproducent formået at forene god lyd, robust holdbarhed og lækkert design i ét og samme produkt. Der er dermed tale om en bærbar højttaler, der lever op til imponerende standarder, og derfor forhandler vi naturligvis også de populære Sonos Roam SL højttalere her hos Milo Lyd og Billede.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Sonos Roam SL er en både robust og let højttaler

Sætter du pris på god lyd, sætter du garanteret også pris på at kunne tage den med dig, når du skal ud. Det kan du med Sonos Roam SL højttaleren. Den er nemlig udviklet med henblik på, at du skulle kunne tage den med ud, uanset hvor turen går hen. Skal du til stranden, på festival, på kanotur eller blot ud i haven? Du vil hurtigt opleve, at du med en Sonos Roam SL kan tage den sublime, klare og dybe lyd, som Sonos er kendt for, med dig under armen.

Når vi siger, du kan tage højttaleren under armen, når du går ud, mener vi det bogstaveligt. Designet gør det nemlig let at have den med, uanset om du bærer den i tasken eller i hånden. Sonos Roam SL er tilmed stødabsorberende samt vand- og støvafvisende, og det gør, at du kan bruge den i al slags vejr og alle typer terræn. Investerer du i Sonos Roam SL kan du desuden forvente helt op til 10 timers kontinuerlig spilletid, før du må lade den op igen, og lyden er nuanceret, klar og dyb – uanset hvor du tænder din højttaler henne.

Kæmpe udvalg af Sonos Roam SL hos Milo Lyd og Billede

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et kæmpe udvalg af produkter fra Sonos, og det er ikke tilfældigt. Sonos er indbegrebet af overlegen lyd, og selv i en model som Sonos Roam SL, som er beregnet til afspilninger alle steder, har de formået at bibeholde den store lyd. Designet er som altid elegant og let, og det gælder både for de bærbare højttalere og for de øvrige Sonos produkter. Du kan vælge, om din nye Sonos Roam SL skal være sort eller hvid, og så er det ellers bare at komme ud og nyde den gode musik og lyd med dem, du har kær!

Populære Brands