Viser alle 2 resultater

Sonos Roam er en af de mange højttalerserier fra Sonos, vi forhandler her hos Milo Lyd og Billede. Her får du en imponerende fleksibilitet og god lydkvalitet, som du kan få glæde af næsten alle steder, da du har mulighed for at tage den praktiske højttaler med dig. Sonos Roam serien præsenterer nemlig en række bærbare højttalere med op til 10 timers batteritid, så du ikke behøver gå på kompromis med lydkvalitet, uanset hvor du er.

TILBUD

Sonos Roam 2 Trådløs Højttaler Hvid

Bærbar Wifi og Bluetooth Højttaler

Original price was: 1.499,00 kr..Current price is: 1.190,00 kr..
TILBUD

Sonos Roam 2 Trådløs Højttaler Sort

Bærbar Bluetooth Højttaler

Original price was: 1.499,00 kr..Current price is: 1.190,00 kr..

Optimer din lydoplevelse med Sonos Roam – alle vegne

Små højttalere kan i dag være lige så gode som store højttalere, hvis blot de designes rigtigt. Det er dette udvalg af Sonos Roam højttalere et glimrende eksempel på. Sonos Roam er nemlig en smart lille højttaler med et kompakt design, der gør det muligt for dig at optimere din lydoplevelse i og omkring dit hjem. De små højttalere fra Sonos er overraskende kraftfulde, og særligt for denne variant er dens evne til at sikre dig afbalanceret lyd, selv hvis du tager Sonos Roam med dig fra rum til rum eller helt udenfor. Den smarte højttaler har desuden helt op til 10 timers batteritid, så din lytteoplevelse ikke skal forstyrres af utidig opladning eller mangel på batteri.

Da det er Sonos, der står bag den innovative højttaler, kan man desuden også forvente, at de mange smarte funktioner bliver parret med et simpelt og stilrent design, der ikke blot vil passe ind i de fleste hjem, men også gør højttaleren utroligt let at betjene. Den tilsluttes let til enten Wi-Fi eller Bluetooth, hvorefter du har mulighed for at streame musik, podcasts, lydbøger og meget mere. Foruden Sonos-appen kan flere modeller desuden tilsluttes AirPlay 2, og de understøtter også talestyrring. Dette gør det ekstra nemt for dig at skræddersy din lydoplevelse.

Sonos Roam kan også parres med andre højttalere fra Sonos

Som med mange af Sonos’ andre højttalerserier er det også muligt at parre flere Sonos Roam produkter, så du har mulighed for at få dem til at arbejde sammen og på den måde optimere lydkvaliteten. Dette gøres gennem Sonos-appen, som giver dig fuld kontrol over dine højttalere og det lydbillede, du er i stand til at skabe med dem. Selvom to Sonos Roam højttalere opsættes som et stereopar, er de dog ikke designet til at kunne fungere som en del af et surroundsound-system. Hertil kan du med fordel tage et kig på Sonos One højttalerne, som giver dig særligt gode muligheder for at forbedre oplevelsen i hjemmebiografen – ikke mindst hvis de forbindes med en af Sonos’ soundbars.

Sonos Roam er designet til at kunne klare hyppig transport

Da der er tale om en bærbar højttaler, er den naturligvis udviklet med fokus på holdbarhed og modstandskraft – i højere grad end Sonos’ andre højttalere. Med Sonos Roam får du derfor en robust højttaler med en vis grad af vand- og støvtæthed, der kan holde til de gængse strabadser, som bærbare højttalere mødes med. Selvom der er tale om en bærbar højttaler, er der dog ikke gået på kompromis med lydkvaliteten, selvom Sonos Roam også kan holde til transport og er bedre rustet til at modstå elementerne end Sonos’ andre højttalere. Disse har også en præcisionsudviklet akustik, der gør højttalerne i stand til at levere en dybde, fylde og klarhed, som man ville forvente fra større højttalere.

Sonos Roam imponerer dermed på mange planer, og vi hos Milo Lyd og Billede er stolt forhandler af den innovative højttaler fra Sonos. Derfor giver vi dig også mulighed for at høre og vurdere lydkvaliteten, inden du tager en beslutning, blot du lægger vejen forbi vores fysiske butik i Rødovre Centrum.

Populære Brands