Viser alle 9 resultater

Sonos sætter en høj standard for soundbars, både hvad angår design og lydkvalitet, og ønsker du det bedste fra begge verdener, er det værd at tage et nærmere kig på udvalget her nedenfor. Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi Sonos soundbars fra serierne Beam, Arc og Ray, der ikke blot adskiller sig fra hinanden på et designmæssigt plan, men også gør brug af forskellige tilgange i forhold til at sikre dig den bedst mulige lydoplevelse.

TILBUD
5.995,00 kr.
TILBUD
5.995,00 kr.
TILBUD
3.199,00 kr.
29.095,00 kr.
29.095,00 kr.
21.496,00 kr.
TILBUD
3.199,00 kr.
TILBUD
1.789,00 kr.
TILBUD
1.789,00 kr.

Sonos Soundbars sikrer dig den bedste lydoplevelse

Soundbars er blevet en naturlig del af de fleste TV-setups, efter at fladskærmene har gjort deres indtog på markedet. Den smalle form har nemlig betydet, at producenterne har været nødt til at gå på kompromis med eksempelvis højttalerplads, hvorfor man må ty til eksterne højttalere, hvis man ønsker den bedst mulige lydkvalitet. Soundbaren går derfor også naturligt i spænd med de fleste fladskærme, men ønsker man en soundbar, der kan mere end blot at supplere TV’et, kan man med fordel tage et kig på udvalget fra Sonos.

Sonos soundbars er nemlig designet med fokus på at sikre dig en fuldendt lydoplevelse, og derfor har de også udviklet flere serier, hvis modeller har fordele hver især. Valget heraf afhænger dermed blot af, hvilke af disse fortrin der bedst imødekommer dine behov. Ønsker du en Sonos soundbar, der kan fungere godt alene, så du ikke behøver at investere i et stort højttalersystem? Eller er du netop på udkig efter en model, der lader dig etablere et fuldendt surroundsound-system med smart højttalere? Vores udvalg af Sonos soundbars giver mulighed for begge dele, da de tilbyder sublim lyd hver især, og desuden arbejder godt sammen med og kan parres med flere af Sonos’ øvrige højttalere.

Sonos soundbars til alle setups og budgetter

Intet moderne TV-setup er fuldendt uden en soundbar, og er du på udkig efter nogle af de bedste modeller på markedet, er dette udvalg af Sonos soundbars det oplagte sted at starte. Det rummer nemlig både Sonos Beam, Arc og Ray, der tilbyder god lyd i forskellige prisklasser. De forskellige serier matcher nemlig forskellige prisniveauer, men med Sonos soundbars behøver det ikke at være dyrt at få god lyd. Er man til en prisvenlig løsning, bør man derfor starte med at kigge på Sonos soundbars fra Ray serien, der ligger i et rigtig fornuftigt prislag.

Hermed får man et klassisk og stilfuldt design, der passer ind i de fleste hjem og indretningsstile, og som udmærker sig ved at være både kompakt og brugervenlig. Den er nem at lære at bruge, og den optager ikke meget plads i stuen, på værelset, eller hvor end den placeres. Ikke desto mindre så er den, som de andre Sonos soundbars, designet med innovativ teknologi, der gør den i stand til at levere en afbalanceret og tydelig lyd, både hvad angår lydeffekter, musik og dialog, samt en solid bas. Den kan tilmed betjenes med din TV-fjernbetjening eller den praktiske Sonos App, så du har mulighed for at skræddersy din brug og betjening af soundbaren.

Vælg den Sonos soundbar, som matcher dine behov

De prisvenlige løsninger leverer imidlertid aldrig de samme resultater, som de mere avancerede modeller, og derfor vil du i de fleste tilfælde også få bedre lyd og flere funktioner med Sonos soundbars som Beam og Arc. Derfor finder du naturligvis også disse her hos Milo Lyd og Billede. Sonos Beam og Arc understøtter eksempelvis begge to Dolby Atmos samt muligheden for at overføre lyd i højere opløsning og for at streame musik, lydbøger, podcasts og andet direkte fra telefonen. Derfor er netop disse Sonos soundbars også et populært valg.

Populære Brands