Viser alle 7 resultater

Elsker du musik, og ønsker du at have den bedste lyd i hjemmet til at kunne afspille alle dine favoritnumre? Sonos Sub er en trådløs og moderne subwoofer, der er det perfekte supplement til dit Sonos-system. Du bestemmer selv, hvordan du bruger din subwoofer.

Når den er blevet koblet til dit system, kan du bruge den til at afspille musik fra playlister, lyd fra TV’et og forstærkning til radioen. Du får med andre ord et multifunktionelt lydsystem, der med sikkerhed kommer til at blive en uundværlig del af din og familiens hverdag.

SONOS Sub + 2 x Era 300 Hvid

Aktive højttalere

14.097,00 kr.

SONOS Sub + 2 x Era 300 Sort

Aktive højttalere

14.097,00 kr.
3.749,00 kr.
TILBUD
3.195,00 kr.

Derfor er Sonos Sub Mini populær hos danskerne

Der er flere grunde til, at de stilrene og funktionelle subwoofere fra Sonos findes i flere og flere danske hjem. De giver dig nemlig flere fordele, hvis du ønsker at etablere et optimalt lyssystem derhjemme. Det eneste, det kræver for at få den bedste lyd i hjemmet, er en elektronisk enhed med Bluetooth samt en stikkontakt. Forbinder du din Sonos Sub eller Sonos Sub Mini til et par højttalere, kan du nemt skabe dit eget, personlige stereoanlæg derhjemme, der er så godt som kabelfrit.

Derudover er enhedernes design både stilrent og elegant, så det matcher enhver indretning, opsætningen foregår let og ubesværet, og du kan placere højttalerne både stående og liggende. Hvordan din Sonos Sub skal monteres eller placeres, er op til dig. De kan stå vertikalt og horisontalt på en hylde eller et bord, og du kan tilmed tilkøbe ekstraudstyr, så enhederne kan monteres på væg og hænges op.

Designet til den moderne og kvalitetsbevidste forbruger

Det unikke ved Sonos Sub er, at systemet opdaterer sig selv. Sonos udarbejder løbende opdateringer, der har stor betydning for din lyd og din anvendelse med subwooferen derhjemme. Når nye opdateringer er tilgængelige, vil de automatisk blive indlæst i dit Sonos system, og du behøver ikke foretage dig noget. Sonos Sub er integreret med alle dine elskede streamingtjenester som Tidal, Spotify, Apple Music og YouSee Music. Du kan på dén måde opleve mere end 50 millioner forskellige musiknumre, og du kan styre afspilningen direkte fra din mobil, tablet eller PC.

Få den bedste lyd i hele hjemmet med Sonos Sub

En Sonos Sub er desuden også et oplagt valg, hvis du ønsker at sprede musik ud i hvert et hjørne af dit hjem. Du finder dem nemlig i flere udgaver, så det er muligt at få musik på badeværelset, i køkkenet, på hjemmekontoret, i stuen og på værelset. Opsætningen af subwooferen er nem og simpel, og det er muligt at tage alle elementer med dig igen, hvis du på et tidspunkt flytter til ny bolig.

Afspilningen foregår via Bluetooth, og du kan bruge både tablet, computer og mobil til at afspille lyd og musik med. Ønsker du at udvide lydgengivelsen derhjemme, skal du blot købe en ny Sonos Sub og placere i dét rum, du ønsker bedre lyd. Når du aktiverer din subwoofer første gang, vil der automatisk komme en vejledning til opsætning frem på din skærm. Opsætningen tager cirka 1-2 minutter, hvorefter du er klar til at nyde musik og lyd, der minder om dén, du kan opleve i biografen.

Du vælger selv, om du bruger netværket i hjemmet til din subwoofer, eller om du gør brug af Sonos’ eget trådløse netværk kaldet “SonosNet”. Du skal blot være opmærksom på, at der vil være behov for brug af kabelforbindelse til netværksrouteren, hvis du bruger SonosNet. SonosNet kan være den rette løsning for dig, der vil have den bedste dækning i hele hjemmet.

Populære Brands