Viser alle 2 resultater

Med en af Sonos’ udendørs højttalere slipper du for at gå på kompromis med den gode lyd, også selvom du er i haven eller på terrassen. Du kan altså tage dine yndlingssange, lydbøger eller podcasts med ud, og i modsætning til brandets andre bærbare højttalere, er Sonos udendørs højttalerne tilpasset forholdene udenfor.

TILBUD
12.148,00 kr.
TILBUD
6.595,00 kr.

Sonos udendørs højttalere i flot design

Har du først vænnet dig til den rigtig gode lyd, som er kendetegnet for Sonos’ produkter, er det svært at gå på kompromis, når du for eksempel har en aften ude i haven eller på terrassen. Med en Sonos højttaler til udendørs brug behøver du dog aldrig gå på kompromis med lyden igen. Udvalget af Sonos udendørs højttalere, som du ser på siden herover, er nemlig en helt perfekt løsning for dig, der vil have den gode lyd med dig alle steder – også udenfor! Sonos’ udendørs højttalere er nemlig designet til at modstå fugt, vand, saltvandssprøjt, UV-stråler, varme og frost. Samtidig har de en overraskende god lyd og et indbydende design – præcis som vi forventer det fra Sonos.

Som det gør sig gældende med de fleste af Sonos’ produkter, kan du også vælge, om din Sonos udendørs højttaler skal være sort eller hvid. Du kan også vælge, om du vil sætte 1, 2 eller 3 højttalere op, og dermed kan du præge kvaliteten af din lydoplevelse.

Shop Sonos udendørs højttalere med gode fordele

Hos Milo Lyd og Billede er vi særligt kvalitetsbevidste, når det kommer til lyd, og det er netop derfor, at Sonos’ produkter fylder så meget i vores sortiment. De sætter nemlig baren højt, hvad angår god lyd og nu også udendørs lyd. Du kan dermed forkæle dine gæster med god musik med dybe toner fra din Sonos udendørs højttaler eller blot nyde dem for dig selv. Når du handler hos Milo Lyd og Billede får du altid skarpe priser og hurtig levering. Kontakt os desuden gerne hvis du er i tvivl om noget før, under eller efter dit køb af din nye Sonos udendørs højttaler. Vi er her for at hjælpe.

Populære Brands