Viser 1–30 af 34 resultater

Mangler du et eller flere Sonos vægbeslag? Her hos Milo Lyd og Billede har vi et stort udvalg af forskellige vægbeslag til Sonos’ højttalere, så du – uanset hvilken højttaler du har – kan placere højttalerne, hvor du har mest gavn af dem, og samtidig få et pænt resultat. Tag et nærmere kig på siden herunder og se vores udvalg af Sonos vægbeslag.

TILBUD
5.995,00 kr.
TILBUD
544,00 kr.
995,00 kr.
TILBUD
645,00 kr.
TILBUD
1.129,00 kr.
595,00 kr.
999,00 kr.
TILBUD
595,00 kr.
TILBUD
1.129,00 kr.
899,00 kr.
TILBUD
3.489,00 kr.

Sonos 1 stk. Hvid Original Vægbeslag SS1WMWW1

Højttaler beslag og tilbehør

499,00 kr.

Sonos 1 stk. Original Vægbeslag SS1WMWW1BLK

Højttaler beslag og tilbehør

499,00 kr.
TILBUD
599,00 kr.

Sonos Hvid Move Wall Hook Vægbeslag

Højttaler beslag og tilbehør

249,00 kr.
TILBUD
299,00 kr.
TILBUD
447,00 kr.
TILBUD
TILBUD
TILBUD
TILBUD
TILBUD

Sonos vægbeslag der passer til enhver smag

Er du den heldige ejer af et eller flere sæt Sonos højttalere, er du måske også interesseret i et par smukke ophæng hertil. Du vil nemlig få den mest fuldendte lydoplevelse, hvis højttalerne placeres rigtigt. På siden herover finder du alle vores vægbeslag til Sonos’ højttalere, og der er i sandhed noget for enhver smag. Naturligvis har Sonos lavet deres egne bud på Sonos vægbeslag, og dem finder du i flere modeller og farver her hos os. Det er dog også muligt at få vægbeslagene fra brands som blandt andet Sanus, Flexson og Cavus, og her får du også både høj kvalitet og lækkert design.

Uanset hvilken type Sonos vægbeslag du går efter, får du mulighed for at placere dine højttalere, hvor du ønsker dem. Ikke nok med at vægbeslagene er nemme at montere, så passer de nemlig også til de fleste indretningsstile. De fleste Sonos vægbeslag her på siden fås i både sort og hvid, og på den måde kan du få det hele til at passe optimalt sammen.

Køb Sonos vælgbeslag hos Milo Lyd og Billede

Har du først besluttet dig for, at du vil investere i et Sonos vægbeslag, skal du starte med at undersøge, hvilken type højttaler du har. Det har nemlig stor betydning for, hvilke vægbeslag du kan vælge. Dermed kan du fokusere på de vægbeslag, som er kompatible med din højttaler. Uanset hvilken type du vælger, er du dog altid sikret skarpe priser, et stort udvalg og lynhurtig levering, når du handler her hos Milo Lyd og Billede. Se hele vores udvalg ag vægbeslag på siden herover og find de Sonos vægbeslag, der matcher din højttaler og dine ønsker.

Populære Brands