Viser alle 18 resultater

Oplev de bedste fladskærme og meget andet elektronik fra Sony lige her på siden, hvor vi har samlet et varieret udvalg af populære og innovative apparater fra det japanske brand.

Her sælger vi de bedste af Sonys OLED og LED TV’er og meget andet fra deres alsidige sortiment. Disse intelligente produkter baner vejen for lyd, billede og kommunikation i særklasse.

f
Vis
3.695,00 kr.
TILBUD
g
Vis
4.995,00 kr.
TILBUD
f
Vis
5.495,00 kr.
TILBUD
g
Vis
5.990,00 kr.
TILBUD
f
Vis
7.995,00 kr.
TILBUD
f
Vis
10.785,00 kr.
TILBUD
6.790,00 kr.
TILBUD
Få 1300,- i Cash Back*
Vis
9.495,00 kr.
TILBUD
9.490,00 kr.
TILBUD
2.749,00 kr.
TILBUD
11.389,00 kr.

Sony blæser dig omkuld med lyd og billeder

Hos Sony ønsker man at revolutionere markedet gennem kreativitet og teknologi. Virksomheden udmærker sig inden for mange forskellige produktkategorier som blandt andet lydsystemer, fjernsyn og TV. Vi er glade for at kunne præsentere et bredt sortiment af varer fra det internationale brand, som dominerer branchen, og har gjort det siden 1961. Sony leverer blandt andet alt, hvad du skal bruge for at etablere en imponerende hjemmebiograf med studieagtig kvalitet.

Uanset om du søger en Blu Ray & DVD afspiller, et Smart TV, hovedtelefoner, en højttaler eller elektronisk tilbehør til dit billede- eller lydsystem, så er det værd at tage et nærmere kig på dette udvalg. Vores eksklusive Sony sortiment er til dig, der sætter pris på dybde, billedskarphed og høj kvalitet, der gør dine billede- og lydoplevelser endnu bedre. Det er uden tvivl innovativ teknologi og omfattende research, der danner grundlaget for dette imponerende udvalg. Se nærmere på de mange fantastiske Sony produkter til lyd og billede lige her.

Gode priser på nyheder og elektronik fra Sony

Sony er internationalt anerkendt grundet mærkets høje kvalitet og innovative design, og vi er glade for at forhandle et bredt sortiment af deres produkter, der egner sig til både privat og professionel brug. Her finder du smart elektronik til kontoret, stuen, køkkenet, arbejdspladsen og meget mere. Sortimentet byder ikke kun på stor variation i produkter, men også stor variation når det kommer til prisklasser. Alle uanset budget kan finde noget, der opfylder deres behov i denne kategori, hvor teknologien er alsidig, brugervenlig og effektiv.

Vi gør et stort stykke arbejde ud af at opdatere udvalget jævnligt med nyheder fra Sony inden for lyd og billede. Det gør vi for at sikre dig adgang til det sidste nye fra den populære elektronikproducent. Vil du opdatere hjemmets eller kontorets lyd- og billede-systemer med LED-teknologi, OLED-teknologi eller surroundsound? Find Sony nyheder lige her på siden, hvor der altid er skarpe tilbud til dig, der kan lide at gøre en god handel. Husk desuden, at vi tilbyder lynhurtig levering på alle ordrer.

Sony tilbyder en verden af god underholdning

Folk verden over sætter pris på den funktionelle elektronik fra Sony, som dækker samtlige behov i hverdagen. Med denne brede vifte af produkter kan du nyde film, serier, sport og musik på et helt nyt niveau. Dette sortiment er spækket med avanceret teknologi og smarte funktioner, der fuldstændig eleverer den måde, hvorpå du nyder underholdning. På denne side vil du opleve egenskaber, der opfylder behov, du ikke engang vidste, at du havde.

Når du handler her hos Milo Lyd og Billede, får du desuden høj kundeservice hele vejen igennem processen. Vi gør alt, hvad vi kan for, at vores kunder er glade og tilfredse både før, under og efter købet. Du kan altid træffe os inden for vores åbningstid på tlf. +45 36 41 00 11 og i vores to eksklusive butikker, som ligger i Rødovre centrum. I vores butik er vi entusiastiske, når det kommer til lyd og billeder, og vi stræber efter at hjælpe dig med at finde den bedste Sony totalløsning til lige netop dine behov.

Populære Brands