Viser alle 5 resultater

Sony udvikler nogle af markedets smarteste LED TV’er med innovativ teknologi, som engagerer brugeren på en helt ny måde. Her har vi udvalgt nogle af de mest populære og moderne Sony LED TV’er i forskellige størrelser, design og prisklasser.

Se mere lige her, hvis du vil gøre en god handel på det perfekte LED TV fra Sony, der giver underholdning til hele familien.

Nyd sport, serier og film på et Sony LED TV

Et Sony LED TV er skabt til god underholdning. Mange af de nyeste Sony LED TV’er har indbygget Chromecast, Smart platform eller Airplay, som gør det nemmere for dig at streame lige præcis det, du drømmer om. Med en sikker forbindelse mellem din enhed og dit Sony LED TV får du også en mere stabil streamingkvalitet, der både påvirker lyd og billede.

Her i udvalget finder du fjernsyn med uovertruffen billedkvalitet, som du kan få glæde af, uanset om du streamer serier, ser sport, eller nyder fredagens underholdning med familien. Hvis du elsker at se live sportsgrene via dit TV, så kan du med fordel skaffe dig et Sony LED TV, der håndterer det høje tempo og de hurtige bevægelserne særligt godt. Disse TV’er er også fantastiske for dig, der nyder at spille spil og game på en ekstra stor skærm.

De suveræne LED-skærme fungerer optimalt med diverse gaming-konsoller, da du får rig kontrast, en verden af farver og formidabel billedkvalitet. Sony ser sig selv som en underholdningsvirksomhed, da deres vigtigste job er at formidle underholdning for brugeren. Medrivende underholdning bygger på virkelighedstro billeder og detaljeret lyd, og det er lige, hvad du kan forvente af et Sony LED TV.

Sony LED TV – kvalitet til fornuftige priser

Hos Sony tror man på, at teknologi og kreativitet sammen kan skubbe til grænserne for dine TV-oplevelser. Et Sony LED TV er ukompliceret, energieffektivt og yderst funktionelt.

Den unikke LED-teknologi bidrager med et realistisk lys, som fungerer under mange forskellige lysforhold. Skærmens tommer eller diagonale mål betyder selvfølgelig også noget for din oplevelse. Giver indretningen og budgettet plads til 17 tommer, 55 tommer, 65 tommer eller hele 85 tommer?

Det vil være vores fornøjelse at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til lige netop dit hjem. Vi ser frem til at tage imod dig i vores to eksklusive butikker i Rødovre og på tlf. +45 36 41 00 11.

Populære Brands