Viser alle 8 resultater

På denne side kan du se nærmere på et bredt udvalg af innovative Sony TV. Den japanske elektronikproducent står bag nogle af markedets mest solgte Smart TV’er, LED TV’er og OLED TV’er, som kombinerer detaljeret lyd og levende nuancer i høj opløsning.

Find dit nye Sony TV her i kategorien, eller besøg vores eksklusive butikker i Rødovre centrum for at tage et nærmere kig.

f
Vis
3.695,00 kr.
TILBUD
g
Vis
3.985,00 kr.
TILBUD
g
Vis
5.990,00 kr.
TILBUD
f
Vis
7.995,00 kr.
TILBUD
11.389,00 kr.

Gør en god handel på et Sony TV

Et smart Sony TV byder på banebrydende teknologi og smukke farver fra alle vinkler. Uanset om du søger en model, der er perfekt til streaming af serier, film, sport, nyheder eller gaming, så er dette udvalg noget for dig.

Et Sony TV er skabt til god underholdning og kommer ikke til at skuffe dig, der værdsætter virkelighedstro billeder og lyd. Her på siden har vi håndplukket et udvalg af mærkets bedste og mest populære Sony TV’er i forskellige prisklasser og størrelser. Uanset dine behov når det kommer til pris, design og funktioner, så kan du finde dit nye Sony TV her i kategorien.

Vi hjælper dig gerne med at udvælge et fladskærms TV fra Sony med bredt farverum, høj opløsning og kraftig belysning, som skaber medrivende og imponerende underholdning. På denne side finder du hele vores sortiment af fjernsyn fra Sony, hvilket også kan indebære varer på tilbud. Derfor kan du ofte være heldig at finde modeller med rabat, og dermed kan du gøre en ekstra god handel på dit nye TV.

Sony TV i alle størrelser men smarte funktioner

Hvor stort skal dit nye Sony TV være? Mange foretrækker et 55 eller 65 tommer TV til stuen, men størrelsen skal selvfølgelig passe til rummet og dine personlige behov.

Nogle TV’er egner sig bedst til lyse rum, mens andre udlever sit fulde potentiale i mørkere omgivelser. Heldigvis fører vi et bredt sortiment, der byder på adskillige størrelser og varianter til ethvert behov. Med et Sony TV med ekstra stor skærm kommer du endnu tættere på underholdningen med billeder og lyd, hvis detaljegrad vil imponere enhver.

Hvis du søger et Sony TV, der kan give dig en biografagtig lydoplevelse, så kan du med fordel gå efter en model med lyden i førersædet. Vores flotte udvalg bærer i den grad præg af Sonys unikke tilgang til design, som kombinerer kreativitet og innovativ teknologi. Du får som altid kvalitet for pengene, når du handler her hos Milo Lyd og Billede. Husk, at vi tilbyder rigtig skarpe priser samt fordelagtige muligheder for betaling. 

Alt i prisvenlige Sony TV’er hos Milo Lyd og Billede

Hvis du foretrækker det minimalistiske og stilrene look, når det kommer til hjemmets elektronik, så tror vi, at du vil elske vores Sony TV’er. De kommer i flotte og strømlinede design, som komplementerer enhver boligindretning. Med et Sony TV kan du skabe ægte biografstemning hjemme i stuen.

Vi forhandler også modeller, der er perfekte til kontoret, køkkenet, børneværelset og meget mere. Her kan du læse alt, hvad der er værd at vide om hvert enkelt TV fra Sony og dets energiklasse, energiforbrug, skærmstørrelse, opløsning og meget mere. Hvis du føler dig overvældet over udvalget, eller du har svært ved at finde rundt i hvad LED, OLED, QD-OLED og alle de andre tekniske termer betyder, så kan vi godt forstå dig.

For at hjælpe dig bedst muligt sidder vi klar med kyndig rådgivning, så du kan finde det helt rigtige Sony TV til dine behov. Fang os i vores butikker i Rødovre, eller ring på tlf. +45 36 41 00 11 for at få svar på alle dine spørgsmål.

Populære Brands