Viser alle 2 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi de populære System Audio subwoofers, som afspiller de dybeste frekvenser i din musik. System Audio er kendt for at levere en høj kvalitet i forhold til både produkter og lyd, og deres subwoofers er med til at sikre dig den fuldendte lyd-oplevelse. Er du vild med musik, og vil du have det hele med, kan du derfor ikke undvære en rigtig god System Audio subwoofer.

Hvad bruges en System Audio subwoofer til?

Er du kræsen med din lyd, og foretrækker du, når både musik og lyd fra film, sport og serier er helt i top, er der flere gode argumenter for at investere i en System Audio subwoofer. En subwoofer er teknisk set en højttaler, men den har udelukkende én funktion, nemlig at afspille de dybe frekvenser i musikken.

Med en subwoofer får du altså mere dybde i din musik og i lyden fra film, serier og sport. Den almindelige højttaler består af flere små højttalere, som sørger for hver sin lydfrekvens, hvorimod en System Audio subwoofer er målrettet og designet til kun at afspille de dybe frekvenser.

Når du ser nærmere på vores udvalg af System Audio subwoofers, ser du, at der er tale om aktive subwoofers. Det betyder, at de – modsat de passive subwoofers – har deres egen forstærker indbygget, og ved at gå efter en aktiv System Audio subwoofer, får du altså det mest komplette produkt.

Find din nye System Audio subwoofer her hos os

Har du først besluttet dig for at investere i en System Audio subwoofer, er der flere gode grunde til at købe den her hos Milo Lyd og Billede. Vi er nemlig eksperter i god lyd, og derfor er vi også fuldt ud kompetente til at vejlede og rådgive på området. Du skal dermed ikke holde dig tilbage med spørgsmål, og du kan ringe til os på telefon 36 41 00 11.

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores butik i Rødovre. Find den System Audio subwoofer, som passer bedst til dine behov, og glæd dig til at få de helt dybe toner og frekvenser med. Du ser hele udvalget på siden herover.

Populære Brands