Viser 1–30 af 39 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede er vi de stolte forhandlere af Technics. Technics Hi-fi er et mærke under Panasonic, og her findes blandt andet de legendariske pladespillere SL-1200 og SL-1210 i flere forskellige nye udgaver. På siden herunder ser du også vores udvalg af øretelefoner, hovedtelefoner, hi-fi-produkter og forstærkere, der alle er udviklet med henblik på at levere den bedste lydkvalitet.

TILBUD
995,00 kr.
TILBUD
995,00 kr.
TILBUD
995,00 kr.
TILBUD
1.687,00 kr.
TILBUD
1.685,00 kr.
TILBUD
1.727,00 kr.
2.495,00 kr.
TILBUD
32.495,00 kr.
TILBUD
Begrænset antal!
Vis
8.988,00 kr.
TILBUD
5 Stjerner i What Hi-Fi?
Vis
TILBUD
5 Stjerner i What Hi-Fi?
Vis
TILBUD
6.977,00 kr.
TILBUD
TILBUD
8.895,00 kr.
TILBUD
8.849,00 kr.
TILBUD
3.995,00 kr.

Technics leverer altid god lydkvalitet

Du kan ikke sige Technics uden også at sige superb lyd. Det er nemlig i høj grad det, Technics repræsenterer. Af den grund er vi også meget glade for at have deres produkter i sortimentet her hos Milo Lyd og Billede, hvor du både finder legendariske pladespillere i forskellige farver, in-ear-høretelefoner, hovedtelefoner i flotte design, musikanlæg og meget mere. Technics har dedikeret sig den gode lyd, og derfor er det også her, du skal lede, hvis du ikke vil gå på kompromis med lyden.

En af de absolutte fordele ved Technics’ produkter er, at den gode lyd og høje kvalitet ikke står alene. Det lækre og moderne design er et element, som altid er tænkt ind i produkterne. Dette fokus på æstetik gør netop dette brand til én af de mest populære valg for de af os, der går op i helhedsindtrykket i hjemmet. De populære kvalitetsprodukter fra Technics kan nemlig uden problemer stå fremme og gøres til en naturlig del af indretningen.

Lad os vejlede dig i forhold til Technics’ produkter

Her hos Milo Lyd og Billede udvælger vi nøje alle de produkter, der finder vej ind i vores sortiment, og Technics er et af de mærker, vi er stolt forhandler af. Ikke nok med at de leverer produkter, der får kvalitet og flot design til at gå op i en højere enhed, så forhandles de også til priser, som langt de fleste kan komme i nærheden af. Det er desuden vigtigt for os at have indgående kendskab til produkterne, og derfor kan du også kontakte os, hvis du er i tvivl om noget i forhold til udvalget.

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores butik i Rødovre, hvor du kan opleve mange af vores produkter, før du beslutter dig. Udvalget er dog ikke altid det samme i butikken og online. Derfor står vi altid klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilke af Technics’ mange lydprodukter, der bedst lever op til dine krav.

Populære Brands