Viser alle 10 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et stort udvalg af de populære Technics hovedtelefoner, der tilbyder en helt unik lyd- og musikoplevelse. Technics producer alt fra in-ear øretelefoner til støjreducerende over-ear hovedtelefoner, og deres innovative produkter bygger på mange års erfaring inden for branchen. Du kan se alle vores Technics hovedtelefoner her nedenfor, og fælles for dem alle er den høje kvalitet, den imponerende komfort og den sublime lyd.

TILBUD
995,00 kr.
TILBUD
995,00 kr.
TILBUD
1.683,00 kr.
TILBUD
1.683,00 kr.
TILBUD
1.727,00 kr.
TILBUD
2.195,00 kr.
TILBUD
2.195,00 kr.
TILBUD
1.195,00 kr.

Technics hovedtelefoner med innovativ teknologi

Technics har leveret sublim lyd i mange årtier, og de søger stadig efter nye måder, hvorpå de kan levere den fuldkomne lydoplevelse til musikelskere over hele verden. Technics hovedtelefoner er dermed også udviklet til at levere en realistisk, ren og klar lyd, og hertil benytter de både innovativ teknologi og materialer i høj kvalitet. Flere af vores Technics hovedtelefoner har desuden støjreducerende egenskaber, så du kan mindske forstyrrelser fra verden omkring dig, mens du lytter til podcasts, musik eller andet.

Uanset om du er til in-ear øretelefoner eller komfortable hovedtelefoner, er der dermed flere argumenter fra at vælge et produkt fra Technics. Kvaliteten bygger på mange års erfaring, og Technics hovedtelefoner er bærer tydeligt præg af at være et gennemarbejdet produkt.

Populære Brands