Viser alle 5 resultater

Går du op i at sikre god lydkvalitet derhjemme, og er kun det bedste godt nok, er det en Technics pladespiller, du skal gå efter. Technics brandet er et kvalitetsstempel i sig selv, og vi har samlet et udvalg af deres bedste pladespillere lige her. Se nærmere på vores udvalg af eksklusive Technics pladespillere på siden herunder og forkæl dig selv med helt uovertruffen lyd.

TILBUD
f
Vis
4.384,00 kr.
TILBUD

SONOS 2 x Era 100 Hvid

Aktive højttalere

3.770,00 kr.
TILBUD
32.495,00 kr.

Technics pladespilleren er i en liga for sig

Kender du allerede lidt til pladespillere, eller går du bare op i god lyd, er du med sikkerhed allerede bekendt med Technics pladespilleren. Her er der nemlig tale om en helt særlig pladespiller, som udmærker sig på op til flere punkter – og som i bund og grund fejer de fleste konkurrenter af banen. Selvom Technics er et ældre brand, er deres pladespillere komplet moderne og optimeret til en grad, hvor du får svært ved at finde lignende. Her hos Milo Lyd og Billede har vi et bred udvalg af de populære Technics pladespillere, og uanset om du vil gå hele vejen og investere i én af topmodellerne, eller om du starter småt, er der en model for dig.

Historien bag de populære pladespillere

Technics er et brand af japansk oprindelse, og som det gør sig gældende med langt de fleste japanske produkter, er der styr på selv de mindste detaljer. Technics står bag et hav af forskellige lyd-produkter som højttalere, forstærkere og høretelefoner, men de er absolut mest kendte og elskede for deres pladespillere – og med god grund.

Både hvad angår teknologisk og æstetisk er Technics pladespillere i en liga for sig, og fra første tone vil du høre, hvordan lyden er helt uovertruffen. Det, som i høj grad kendetegner succesen bag Technics pladespillere, er, at de balancerer på grænsen mellem at følge med tiden og optimere og samtidig bibeholde det, som er så klassisk for lige netop dem.

Kompetent vejledning i forhold til Technics’ pladespillere

Her hos Milo Lyd og Billede er vi stolte af vores udvalg af den populære Technics pladespiller, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder det absolut bedste. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for vejledning. Find din nye Technics pladespiller lige her eller kig forbi vores fysiske butik i Rødovre, hvor vi også har et bredt udvalg af produkterne fra webshoppen udstillet. Vi giver dig dermed de bedste chancer for at finde det rigtige produkt.

Populære Brands