Viser 1–30 af 55 resultater

Står du og mangler et ophæng til dit fjernsyn eller dine højtalere? Så er du kommet til det rigtige sted. Vogels laver nogle af de smarteste løsninger med beslag til både TV og højttalere, og her på siden kan du finde vores sortiment fra det populære brand.

Hos Milo Lyd og Billede har vi et godt udvalg af Vogels tv ophæng, så du nemt kan hænge TV, elektronik og højttalere op derhjemme.

TILBUD
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 470,00 kr..
TILBUD
Original price was: 1.999,00 kr..Current price is: 1.675,00 kr..
TILBUD
Original price was: 1.999,00 kr..Current price is: 1.795,00 kr..
TILBUD
Original price was: 2.995,00 kr..Current price is: 2.789,00 kr..
TILBUD
Original price was: 3.299,00 kr..Current price is: 2.995,00 kr..

Vogels TVA 6000 Kabel Skjuler Sort

Pro-Ject Pladespillere

159,00 kr.
TILBUD
Original price was: 599,00 kr..Current price is: 589,00 kr..

Vogels’s SIGNATURE TVM 7675 Motorbeslag Hvid

JBL trådløse høretelefoner

6.999,00 kr.

Vogels: Høj kvalitet i elegant design

Vogels tilbyder flere forskellige slags ophæng, så du kan vælge lige den udgave, der passer til dit setup og hjem. For eksempel fleksible beslag, der tillader dig at ændre vinklen på fjernsynet ved styring gennem en app. Du kan også få beslag, der tillader dig at tilte fjernsynet, hvis det hænger oppe i højden. Vogels står også bag flere gulvstandere til dit fjernsyn, som kombinerer stil og funktion i et både flot og praktisk produkt. Vil du have et diskret tv ophæng anbefaler vi Vogels Thin beslagene.

Gulvstanderne vil integrere dit fjernsyn i din stue og gøre fjernsynet til det naturlige centrum. De rene linjer og materialerne i træ og vil give din stue et ægte nordisk look. Du kan også finde beslag til ophæng af for eksempel SONOS højtalere. Beslagene kan fås i forskellige farver, og med et vægbeslag kan du spare plads, mens du nemt kan justere vinklen på din højtaler.

Vælg det rette Vogels beslag til din situation

Fra Vogels tilbyder vi produkter af høj kvalitet, så dit valg handler mest om, hvad der passer bedst til din specifikke situation. Ønsker du en fleksibel løsning til indretningen i din stue, kan du overveje et beslag, som giver dig frihed til at vinkle dit fjernsyn efter behov. Hvis du derimod ved, hvor fjernsynet skal placeres fast, kan du overveje alternativer, som fylder mindre – eller endda en gulvstander, som giver stuen et elegant udtryk.

Hos Milo Lyd og Billede er vi glade for at kunne præsentere vores kunder for produkter fra Vogels, der laver nogle af de smarteste og flotteste løsninger til ophæng af fjernsyn og højttalere. Så om du er til en motoriseret løsning til væggen eller en stilfuld løsning til gulvet, har vi noget, der passer til din smag.

Populære Brands