Viser alle 4 resultater

Hvis du er på udkig efter et vægbeslag, og du ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, så kan du med fordel se nærmere på Vogels’ design mount vægbeslag. Her er der nemlig tale om vægbeslag i allerhøjeste kvalitet, hvis innovative design giver stor fleksibilitet. Vogels har leveret praktisk tilbehør til TV og højttalere i mange år, men særligt udvalget af Vogels design mount vægbeslag udmærker sig ved det tidløse og stilrene design.

Vogels design mount vægbeslag er et stilfuldt valg

Vægbeslag er i sig selv en både simpel og stilren løsning, der ikke blot giver flere muligheder i forhold til indretningen af hjemmet, men som også kan give mere plads. Vogels design mount vægbeslagene går dog skridtet videre og tilbyder en løsning, der er forener flot design med smarte funktioner. Derudover er der et indbygget system, hvor du kan skjule alle dine kabler og dermed få et så komplet ophæng som muligt.

Vogels design mount vægbeslagene passer til TV’er på alt fra 40” til 77”, og de kan bære helt op til 35 kg. Derudover giver beslagene mulighed for at dreje TV’et hele 120°. Invester du i et Vogels design mount vægbeslag, kan du dermed få det fulde udbytte af dit TV.

Populære Brands